Wow lips box, коробка щастя для ваших губ!
Робимо розпаковку разом 😘 Подарунки від MUC
Привіт, красунечки!
Нарешті я забрала свій подарунок від MUC, і зможу щиро поділитись з вами своїми відгуками 😘
В боксі приїхали три продукти:
- Bourjois Healthy Mix S.O.S Lip Oil
- Bourjois Rouge Velvet Ink Liquid Lipstick,
- Rimmel Oh My Gloss! Lip Oil, 001.
Ну що ж поговоримо про перший продукт, а саме олію для губ від Bourjois. Хочу відзначити дуже приємний для ока дизайн продукту , великий обʼєм, та великий аплікатор для нанесення. Олія зволожує гарно губи, немає відчуття липкості, не дуже стійка але дарує губам відчуття доглянутості. Тому моя оцінка 9/10.
Перейдемо до помали цього виробника у 03 відтінку. Подобається шикарний дизайн, зручний невеликий аплікатор, приємний запах, лекше нанесення. Колір більше схожий до рожевого, я б його назвала відтінок Барбі, який підійде більше для дівчаток зі світлим волоссям. Помада гарно лягає, не відчувається на губах, не дає ефекту стягнутості, по стійкості - середня . Тому моя оцінка -8/10.
А тепер наша новиночка олія для губ від бренду Rimmel. Перше це великий обʼєм олії, вистачить на довго, неймовірно приємний аромат, легкість в нанесенні, дарує губам природній блиск та гарно підкреслює.
Нижче залишаю свотчі на дані продукти.
Дівчатка, а на який продукт зняти більш детальний огляд чи зробити макіяж з ним ?
Коментарі (0)