wowmom

Крем, який реально лікує шкіру, і мої результати за місяць використання

Крем, який реально лікує шкіру, і мої результати за місяць використання

Привіт, красуні!

Пару місяців назад, на моєму обличчі з'явилося неприємне подразнення, у вигляді маленьких червоних прищів. Чому так сталося? Думаю, через неправильне поєднання активів у догляді. Тепер я знаю, що ретинол і вітамін С краще не використовувати в один день.

Я думала, що воно саме пройде з часом, але ні - ситуація погіршувалася і прищів ставало ще більше. Плюс, через цю страшенну спеку, дуже сильно почали забиватися пори.

І я вирішила підключити у свій вечірній догляд ламелярний крем від Jole, бо його основна дія - зменшення подразнення і відновлення захисного бар'єру шкіри.

Крем, який реально лікує шкіру, і мої результати за місяць використання

В складі крему дуже багато корисних компонентів: це і вітамін С, і ніацинамід, і центелла азіатська, і кислоти. Тобто потужна артилерія, яка направлена на те, щоб зробити обличчя гладеньким і сяючим.

Його можна використовувати як вранці, бо крем класно зволожує і не конфліктує з косметикою, так і ввечері, якщо вам потрібно "закрити" якусь сиворітку з активами. В мене зараз, до речі нічна сиворітка Garnier з вітаміном С, яка мені дуже сподобалося, і Jole Lamellar Treatment її чудово доповнює.

Крем має приємну текстуру, яку я в цілому можу назвати доволі легкою, але, найголовніше це те, що він не має взагалі ніякого запаху.

Я вважаю, що подібні засоби повинні бути максимально нейтральними, тому що подразнена шкіра, або шкіра з акне максимально чутлива до віддушок.

Зараз моя шкіра в не найкращому своєму стані, і це, скоріше за все, через аномальну спеку. Не знаю, як ви, але я дуже тяжко її переношу і всіх сенсах. Піт з обличчя тече, як з відра, починаючи з дев'ятої ранку.

Але який це кайф, ввечері прийти додому, прийняти холодний душ, змити весь бруд і жир з обличчя, і нанести крем Jole Lamellar Treatment.

Незважаючи на свою легку текстуру, він класно живить, зволожує, і насичує шкіру.

Він прекрасно заспокоює почервоніння, не залишаючи ніякої жирної плівки.

Крем, по відчуттям дійсно супер комфортний, але найголовніше, це те, що він також дуже дієвий.

Отже, після того, як я зрозуміла, що моя біда на обличчі просто так сама по собі не пройде, я на протязі місяця, щовечора наносила Jole Lamellar Treatment.

Мені здається, що слова тут зайві, адже за цей час я майже повністю відновила свою шкіру. Ефект був помітний майже образу, і з кожним днем тільки покращувався.

Моє знайомство з брендом Jole почалося саме з ламелярного крему, і я ним дійсно дуже задоволена.

Дякую за увагу 😘