☕️ Karina ☕️

TINK Крем - Суфле для тіла Манго - Молочні протеїни

TINK Крем - Суфле для тіла Манго - Молочні протеїни

Я вже користувалася продукцією цього бренду, наприклад - бальзамом для губ із таким же ароматом.

Крем-суфле для тіла має легку текстуру, завдяки якій легко наноситься та швидко вбирається. Засіб збагачений маслом ши, яке надає шкірі м'якості. Екстракт манго має тонізувальні та зволожувальні властивості, сприяє регенерації клітин. Гідролізовані молочні протеїни допомагають підтримувати шкіру пружною та еластичною, насичують її поживними речовинами.

Оглянемо детальніше цей суперфуд для тіла?

🩷Пакування - пластикова прозора тара із кришкою, яка повністю знімається. Має захисну пломбу, яка гарантує, що засобом ніхто не користувався. Зручне пакування, засіб діставати легко. На кришці наліпка білого кольору, із написом та принтом манго. Збоку баночки зазначено головну інформацію.

🩷Об'єм - 250 мл.

🩷Виробник - Україна.

Після відкриття засіб рекомендовано використовувати 6 місяців.

🩷Розхід - мінімальний. В текстурі зазначу більш детально.

TINK Крем - Суфле для тіла Манго - Молочні протеїни
TINK Крем - Суфле для тіла Манго - Молочні протеїни

🩷Текстура - легка, кремова. Тане при контакті з тілом. Моментально вбирається та легко розприділяється. Тому хто полюбляє легке зволоження, а також на літо - цей засіб відмінно підійде.

🩷Аромат - молочно - манговий. Дуже ніжний та приємний.

🩷Інградієнти - Aqua (Water), Paraffinum Liquidum (Mineral Oil), Cetearyl Alcohol, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter, Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Polysorbate 60, Dimethicone, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum (Fragrance), Hydrolyzed Milk Protein, Propylene Glycol, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Mangifera Indica (Mango) Fruit Extract, Triethanolamine, Sodium Benzoate, BHT, CI 19140, Benzyl Benzoate, Limonene.

3 елементи складу середнього рівня безпеки.

Parfum - Віддушка парфумерна. Щоб кінцевий продукт приємно пах. Аромат у США та парфумерія у ЄС – це загальний термін у списку інгредієнтів, який у середньому складається з 30-50 хімічних речовин (але може містити до 200 компонентів!). Як цей компонент можуть використовуватися як натуральні, так і синтетичні інгредієнти. У натуральній косметиці виробники використовують натуральні ефірні олії або компоненти ефірних олій.

Triethanolamine - у косметиці використовується як м'яка основа та у складі емульгаторів. Безпечний для шкіри ьа не має побічних ефектів, оскільки більшість продуктів зберігають його концентрацію від 1% до 3%. У такій концентрації він безпечний для нанесення на шкіру.

CI 19140 - барвник світло - жовтого кольору.

В цілому, до складу нарікань немає.

У виробника також є крем - суфле з іншими варіантами аромату (гуава - м'ята, кокос - ваніль, авокадо - мигдальна олія).

Я задоволена даним засобом, він легко вбирається шкірою, зволожує, має дуже смачний та приємний аромат, робить шкіру м'якою.

Тому щиро раджу спробувати