Сонцезахисний крем для обл иччя SPF50 Joko Blend
Дуже комфортний, дієвий і безпроблемний крем
В першу чергу хочу зазначити - крем не 100% захист від сонця, дуже важливо використовувати його з розумом! Літом спф має слугувати додатковим бар’єром в комплексі з головним убором і сонцезахисними окулярами. Або ж за змогою бажано перебувати в тіні під час активного сонця.
Під час недавньої маленької подорожі я виглядала переважно так: кепка+великі окуляри+спф.
А коли випадає можливість «тюленячого» відпочинку десь за містом стараюсь бути під парасолькою в тіні😊
Про крем
Мені зараз буде особливо приємно хвалити цей спф, адже український виробник створив чудовий продукт🧡
Крем білого кольору з приємним ароматом, має гарне пакування. Ззовні все упаковано в картонну коробку, всередині флакон - на них розміщена вичерпна інформація про засіб. Мені подобається формат пакування - вакуумний флакон з помпою, окрім того, що це зручно, це ще й добре зберігає крем від сонця і повітря👌
Фільтри
В складі крему нарахувала чотири фотостабільні хімічні фільтри нового покоління:
- Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate - УФ-фільтр з високою абсорбцією в діапазоні УФ-А, демонструє хорошу фотостабільність
- Tris-biphenyl triazine (nano) - наноситься як захисна плівка на верхній шар шкіри та розсіює, відбиває та поглинає ультрафіолетове випромінювання сонця
- Ethylhexyl triazone - найбільш потужний та фотостабільний УФ-В фільтр, максимальне поглинання випромінювання із довжиною хвилі 314 НМ, відмінна фотостабільність до впливу світла і не піддається змінам навіть під впливом сильноі сонячної радіації
- Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyltriazine - високоефективний фільтр широкого спектру поглинання - UVA+UVB, забезпечує відмінний UV захист і може служити основою для захисних денних кремів
*перед першим використанням протестуйте крем на невеликій ділянці шкірі в зоні згибу ліктя для перевірки на індивідуальну реакцію.
Враження від використання
- помпа добре працює, мені для обличчя вистачає пів натиску
- крем легко розподіляється по шкірі не залишаючи білих слідів
- відчувається комфортно, немає жирної плівки, жирного блиску, не липне і не сушить
- не викликав подразнень чи висипів
- залишає природній сяючий фініш
- зволожує шкіру
- не скочується
- завдяки пакуванню легкий у транспортуванні
- справляється зі своїми захисними функціями, провівши пару днів за містом - шкіра не червоніла і ніс не облазив😁
Я досить прискіплива до сонцезахисту, і тут навіть не знаю до чого придертись! Крем дуже достойний! Якщо обираєте спф - раджу звернути увагу🧡
А якщо і для тіла потрібен спф - раджу звернути увагу на лосьйон для тіла SPF50 Joko Blend. Відгук тут https://club.makeup.com.ua/post/43929/
Коментарі (0)