getejra

Антиперспіранти і чим я замінила dry dry

Антиперспіранти і чим я замінила dry dry

З цієї весни зайнялась пошуками чим замінити, мабуть всім відомий, dry dry. Я ним користувалась 10 років і не мала жодних претензій (хоча в 2022 вже бачила розслідування, що ноги бренду ростуть не з Швеції, а з рашки, як і з тіанде), останні закупи зробила якраз перед повномасштабкою і ось вже його добиваю. Бачила що на мейкап зявлялись якісь інші dry dry, але там було інакше пакування та інша адреса виробництва. Мені вистачало дії на 10-21 день (взимку) і я не користуюсь ніякими додатковими засобами. Також перевіряла його на стопах та долонях, мені як полденсерші важливо щоб вони були сухі, але він просто сушив та стягував шкіру, потовиділення відбувалось в звичайному режимі.

Антиперспіранти і чим я замінила dry dry

Дуже вагалась кулька чи спрей, перший на тест взяла кульку. По ефекту він точно як dry dry, дійсно дієвий, але обов'язково дотримуватись інструкції, наносити на сухі пахви на ніч та не після гоління, в мене такої проблеми немає, тому що лазерка. Інколи мене трішки пощипує та не сильно, шкіра при цьому не подразнюється. Інколи в мене міг з'являтись запах поту на рандомний день -2-4-8 і потім зникав за пів дня, при тому пахви були сухі, думаю, що це якась власна гормональна особливість організму.

в драй-драя мені дуже подобалось нанесення спонжем, кульковий у них був без спирту і його дії вистачало на2-3 дні. за цих 2+роки я брала мамі odaban та Perspirex, але вони обидва меншого обєму - 30 та 20 мл відповідно, тому собі і їй зараз взяла біотрейд - він найдешевший та 40 мл. Вона також залишилась задоволена дією попередніх.

Буду вдячна якщо порадите ще засоби з подібною дією.