Мисткиня🎨

Відновлення структури волосся

Вітання, паняночки!

Колись вже користувалася засобами по догляду за волоссям від DrSante і залишилася задоволеною результатом. Загалом маю натуральне, але трохи (чи не трохи) пошкоджене волосся від надто агресивного освітлення. Тому вирішила спробувати їхню маску для відновлення структури волосся з кератинової серії. Окрім кератину, серед інших інгредієнтів у складі є aha-кислоти, аргінін, колаген, молочна кислота, протеїни та саліцилова кислота.

Баночка об'ємом 300 мл - і не багато, і не мало. Консистенція густа кремоподібна. Запах активний косметичний і після використання трохи лишається на волоссі.

Знаю, що пошкоджене волосся можуть виправити лише ножиці вправного перукаря, але я була приємно вражена від застосування. Як виявилося, що дана бюджетна маска добре працює. Значно краще аніж професійна крем-маска для глибокого живлення волосся від Matrix. Про неї писала тут https://club.makeup.com.ua/post/41001/

Хто б міг подумати, що бюджетна маска виявиться більш дієвою, аніж професійна?

Маска не жирнить і не обтяжує волосся. Пасма вигладають більш зволоженими, гладенькими і слухняними. Краще стало розчісуватися та й загальний вигляд зачіски став значно краще.

Сподіваюсь мій досвід стане вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня