Мисткиня🎨

Запах поту чи бергамоту?

Запах поту чи бергамоту?

Вітання, паняночки!

Знайти якісний та головне дієвий дезодорант (саме дезодорант, а не антиперспірант) для мене надскладне завдання. Вирішила ризикнути і спробувати щось нове, тому дезодорант Cedrat (Цедрат) Sensutive skin від Uterra Native тепер на моїй поличці. А коли, як не влітку експериментувати?

Одразу дуже сподобалося, що продукт не містить: етанолу, парабенів, консервантів, солей алюмінію і є універсальним як для жінок, так і для чоловіків. А що ж в його склад входить? Гідроване кокосові масло, кукурудзяна мука, гідрокарбонат натрію, натуральний бджолиний віск, парафін, церезин, масло авокадо, вітамін Е, вода, бутандіол; екстракти лемонграсу, бергамоту, пачулі, гамамелісу, юдзу.

Круто і те, що пакування дезодоранту геть-чисто не містить пластику. Це тубус із міцного картону. Лише малесенька кругла наклейка-пломба натякає на недоторканість засобу. Екологічно, стильно, продумано.

Як видно зі складу, продукт жирненький (у хорошому розумінні цього слова), тому чудово зволожує і доглядає за ніжною шкірою пахв. Після висихання не залишає слідів, тому не бруднить одяг. Номінальна маса 50 г, використання економне, тому вистачить надовго. Аромат легкий цитрусових, ненав'язливий, запах парфуму не перекриває, але і запах поту НЕ МАСКУЄ. ЗОВСІМ. ВЗАГАЛІ. Виробник зазначає:

"Натуральні екстракти лемонграсу, бергамоту і пачулі забезпечують оптимальний захист від поту, позбавляють неприємного запаху, дарують комфорт і догляд за шкірою. Спосіб застосування: необхідну кількість дезодоранту нанести на чисту, суху шкіру, дочекатися повного висихання шкіри протягом 5 хв."

Я все робила за інструкцією, але, на превеликий жаль, екстракт бергамоту вивітрився із блискавичною швидкістю, лишивши по собі неприємний запах поту і гірке розчарування.

Висновок такий - це хороший доглядовий засіб, який зі своїми прямими обов'язками дезодоранту не справляється. Зовсім. На жаль.

Сподіваюсь мій досвід старе вам у нагоді)

Дякую за увагу! Обійняла)

Завжди ваша Мисткиня

Запах поту чи бергамоту?