ksnklb

Дотик сонячного проміння

Дотик сонячного проміння

Я довго хотіла спробувати скраб від UTerra, та все відкладала це. Та тут мені на день народження подарували цей скраб з ароматом дині. Зізнаюсь чесно, я б сама не взяла скарб з цим ароматом, а дуже дарма.

Дотик сонячного проміння

Баночка звичайна, 250 ml. Кришечка відкручується, всередині є захисна плівка, яку легко зняти. Через прозору баночку можна побачити, скільки всередині залишилось скрабу. Дизайн простий, але приємний, вся основна інформація зазначена.

Скраб сольовий, скрабуючі частинки жовтого кольору, дуже дрібні і розсипчасті, вони дуже легко наносяться на тіло, ніжно масажують та перетворюються у кремову емульсію, яка додатково доглядає на шкірою.
Дрібненькі скрабуючі частинки дуже легко відлущують ороговілий шар, відчуваються лише легкими дотокарми до тіла. Він абсолютно не дре, не викликає почервоніння, свербіжу чи алергічних реакцій, навіть на невеликих ранках.
Аромат тут неймовірний: він такий літній, теплий, м'який, світлий, смачний. Цей скраб хочеться використовувати вже заради аромату. Це смачна та соковита диня, яка справді допомагає морально розслабитися під-час цієї процедури.

Після скрабування шкіра неймовірно ніжна, приємна на дотик, гладенька та буквально блистить здоров'ям, доглянутістю. Блиск не лежить олійною плівкою і зовсім не заважає якісному голінню шкіри: волосинки підняті, жодного разу із цим скрабом не було врослого волосся чи пропущених ділянок.
Після скрабу відчувається приємний тонус у шкірі, наче клітини додатково очищені та зволожені. Та все ж краще додати у свій б'юті ритуал хороший крем для тіла, лосьйон чи молочко 😉.

Оскільки скраб ну дуже бюджетний, то великих очікувань у мене не було. І впринципі, добре, бо тут у складі з корисностей: гліцерин та екстракт дині після ароматизатора. На ніжки вприцнипі можна, але краще уникати ранок.

Sodium Chloride – натрію хлорид, власне сіль і є основою скрабу.
Cocamidopropyl Betaine – амфотерне ПАР.
Glycerin – гліцерин, зволожувач.
Coco-Glucoside – глюкоцід кокосу, піноутворювач, очищувач.
Polysorbate 20 – емульгатор, диспергуючий агент.
Кaolin – природний глинистий мінерал, який широко використовується в косметиці завдяки своїм абсорбуючим властивостям .
Xanthan Gum – стабілізатор емульсії.
Parfum – ароматизатор.
Cucumis Melo Extract – екстракт дині, багатий цукрами, вітамінами та мінералами, зокрема калієм.
Methylchloroisothiazolinone – консервант, який може викликати алергічні реакції і бути нейротоксичним.
Methylisothiazolinone – консервант, який може викликати алергічні реакції і бути нейротоксичним.
Colouring agents: CI 19140, CI 16255 – барвники.