Олена В

Денний флюїд для обличчя проти пігментації "Потрійний захист" SPF 50

Денний флюїд для обличчя проти пігментації "Потрійний захист" SPF 50

В заголовку спойлер.... флюід прийшовся мені до душі.

ВІн неймовірно легкий. Взагалі вся серія на тестування, окрім крема під очі, дуже легка, комфортна і невагома.

Отже,

Пакування: 40 мл. Видовжений флакончик, який приємно тримати в руках. Зручна помпа-дозатор.

Аромат: Флюід має ніжний, пудровий та дуже приємний аромат. Як і всі продукти цієї серії. Аромат не набридає і не заважає і триває на шкірі не дуже довго. Для мене це аромат доглянутості.

Консистенція: щільна, але як і в сироватці ,цю щільність ви ніяк не відчуєте. Але в порівнянні с сироваткою-більш кремова і трохи більш масляниста.

Тільки наносите на шкіру-і він моментально вбирається і стає неваговим. Легко розприділяється, не перевантажує шкіру. Не конфліктує з іншим доглядом(нічним чи денним кремом) і з вв чи сс кремом.

Денний флюїд для обличчя проти пігментації "Потрійний захист" SPF 50
Денний флюїд для обличчя проти пігментації "Потрійний захист" SPF 50

Флюїд не скатується, не лягає плівкою. Шкіра з ним виглядає доглянутою і наче "персик"-така ніжна на дотик.

При користуванні в екстримальних температурах (зараз вдень вище 30) цей флюїд не підвів. Парникового ефекту не було з ним. Не вибілює, не жирнить шкіру.

Не викликав ніяких побічок по типу: висипання, почервоніння, алергії чи розширення пор.

Придратися немає до чого!

Склад: Aqua, Homosalate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Ethylhexyl Salicylate, Ethylhexyl Triazone, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Alcohol Denat., Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine, Dimethicone, Silica, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Tapioca Starch, Cetearyl Alcohol, Behenyl Alcohol, Methylpropanediol, Glycerin, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Tocopheryl Acetate, Sodium Stearoyl Glutamate, Ethylhexylglycerin, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Carbomer, Sodium Sulfate, Trisodium EDTA, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Benzyl Alcohol, Limonene, Parfum, CI 15985, CI 16035

Пігментація: виробник на офіційному сайті зазначає, що флюїд містить у складі інгредієнт LUMINOUS630 та вітамін Е, гліцерин, а також збагачений гіалуроновою кислотою та містить УФ-фільтри із захистом від UVA/UVB променів: Обіцяє, що за 2 місяці флюїд освітлить наявну пігментацію та захистить від появи нової. Потестуємо-побачимо!

На період тестування користуюсь тільки ним і свій японський санскрін відклала. Нова пігментація не з'явилась!

Вердикт: достойний легкий флюід ,який захищає від сонця, зволожує і абсолютно не обтяжує при цьому шкіру. Що ще треба в таку спеку?

Дякую за увагу!

Посилання на допис про сироватку цієї серії https://club.makeup.com.ua/post/44074/