wowmom

Гаряча новинка від Maybelline! Сяючі рум'яна, які замінять і бронзер і хайлайтер!

Гаряча новинка від Maybelline! Сяючі рум'яна, які замінять і бронзер і хайлайтер!
Гаряча новинка від Maybelline! Сяючі рум'яна, які замінять і бронзер і хайлайтер!

Привіт, красуні!

Як тільки Maybelline анонсував випуск рідких сяючих рум'ян, я одразу зрозуміла, що вони обов'язково будуть в мене. І нарешті я дочекалася цю гарячу новинку в Україні:-) Шкода тільки, що не всі віддінки у нас офіційно представлені, але я почекаю, коли з'явиться можливість замовити їх зі складу ЄС, бо, спойлер, рум'яна мені дуже сподобалися.

Тож, я не буду довго затягувати з текстом, і одразу перейду, так сказати, до показової частини.

Гаряча новинка від Maybelline! Сяючі рум'яна, які замінять і бронзер і хайлайтер!

Наразі в Україні їх всього три: 03, 06 та 08, і всі вони мають теплий бронзовий підтон. Це класні віддінки, які нададуть шкірі ефекту засмаги, проте якщо ви любите холодні або нейтральні рум'яна, типу Rare Beauty Hope, Eveline Wonder Match 02, або Lamel BB Blush 401 і 402, то Maybelline вам може не зайти... Хоча... Поки не спробуєш, не зрозумієш!

В мене віддінок 03 Sol Search.

Це красивезні персикові рум'яна, із золотистим шимером, але сяючі частинки не надто крупні і вульгарні. Принаймні, мені так здається.

Цей віддінок доволі світлий, тому на світлій шкірі він буде виглядати саме як рум'яна/бронзер. Проте якщо ви засмагла красуня, то він буде більш схожим на хайлайтер.

Показую в макро, який віддінок 03 Sol Search у розтущовці.

Рум'яна мають легку водянисту формулу, і це мабуть єдині кремові рум'яна, які я зустрічала, з якими так просто працювати.

Вони мають легку пігментацію, і з ними неможливо переборщити, але при бажанні, їх без проблем можна нашарувати. Рум'яна чудово тушуються, як пензлем, так і пальцем, і вони не роз'їдають тональний крем. Я навіть пробувала їх нанести поверх пудри, і все було окей.

У рум'ян є зручний великий аплікатор, який набирає достатню кількість засобу.

І, як ви могли помітити, дизайн упаковки повністю ідентичний з легендарними блисками Maybelline Lifter Gloss та новими пламперами.

Як я вже і відзначила, Maybelline Sunkisser Blush максимально прості у використанні. Не треба якихось спеціальних навичок, щоб красиво їх нанести. Вони дуже легко тушуються і не лягають плямами.

І як же мені подобається, як рум'яна виглядають на обличчі! Я їх наношу у два шари, і вони мені можуть легко замінити і бронзер, і хайлайтер.

Після того, як рум'яна застигнуть на обличчі, вони фіксуються, і стають дуже стійкими. І знову ж це єдині кремові рум'яна, які я бачу на своєму обличчі з самого ранку до вечора в майже незмінному стані.

Як вони це роблять? Напевно, це через спирт у складі, який швидко вивітрюється, залишаючи лише стійкий сяючий пігмент.

Maybelline Sunkisser Blush у віддінку 03 - це бомба-ракета для літнього сяючого трендового макіяжу. Вони так красиво блищать на сонечку. І дуже освіжають.

Я в захваті від цієї новинки, і чекаю на появу нових віддінків. В палітрі є просто фантастичний рожевий, який на свотчах виглядає просто супер. От за ним я і полюю:-)

Дякую за увагу 😘