Зволожувальний крем для обличчя "Hydra"
Lunnitsa Hydra Cream
Це моє перше знайомство з українським брендом Lunnitsa і воно вийшло дуже позитивним.
Поділюся враженнями від застосування крему для обличчя "Hydra"
У засобу дуже гарне і оригінальне пакування.
Крем випускається у картонній коробці на якій міститься вся необхідна інформація про продукт.
Сам крем знаходиться в скляній і достатньо важкій банці з матовим покриттям і дерев'яною кришкою з логотипом бренду. Зовнішньо виглядає дуже презентабельно і красиво, виділяючись таким дизайном серед інших. Ззаду на банці повторно дублюється склад.
Під дерев'яною кришкою є дод атковий захист у вигляді пластикової мембрани.
Крем білого кольору, не дуже густий, має приємну і легку кремово-гелеву текстуру.
Аромат ніжний, квітковий, у мене асоціюється з фіалками, він зовсім ненав'язливий, на обличчі відчувається не довго.
Завдяки своїй невагомій текстурі засіб легко розподіляється по шкірі і швидко вбирається.
По відчуттях крем ну дуже комфортний, як раз такий, як я люблю. У мене комбінований тип, а зараз схильний до жирності, тому на теплий період я обираю легкі текстури, які не обтяжують і крем Hydra повністю задовільняє мої потреби.
Крем гарно зволожує шкіру, пом'якшує її, надає гладкість, шовковистість і робить більш еластичною. Обличчя на дотик стає дуже приємним і ніжним. Засіб не залишає липкості, не дає жирного блиску, фініш після нього гарний, сатиновий, видно, що шкіра добре зволожена.
З ним відчувається легкість, без перенавантаження. Крем не скочується і не конфліктує з іншими продуктами. Пори не забиває, висипань не викликав.
Також він не провокує посилене вироблення себуму, для мого типу підійшов ідеально, хоча на мою думку він підійде і для будь якого іншого типу.
Це чудовий базовий зволожуючий крем, який має прекрасні доглядові властивості.
У своєму складі засіб містить безліч компонентів натурального походження (сквалан, олію насіння кавуна, масло ши, гіалуронат натрію, сечовину, альгін, пулуан, вітамін Е, комплекс з трегалози і багато інших ).
Моїй шкірі сподобався.
Коментарі (0)