𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми

Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми

Пілінг-пади - новий для мене продукт в догляді за шкірою. Давно до них придивлялася і нарешті вирішила спробувати. Вибір першого знайомства з таким засобом припав на український бренд Lunnitsa.
Виробник випускає 2 види пілінг-падів, ще є з AHA+BHA кислотами для проблемної шкіри.

Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми
Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми
Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми
Пілінг-диcки з AHA-киcлoтaми

Моя шкіра любить кислоти, особливо активно користуюся кислотними засобами восени і взимку (коли не така сонячна активність), але іноді застосовую і в інші періоди. Головне при цьому використовувати SPF з високим рівнем захисту.

Пілінг-пади знаходяться у пластиковій банці.
Під кришкою є захисна мембрана, яку додатково захищає спеціальна стрічка-наклейка. Вона запобігає протіканню і є дуже доречною.

Всередині містяться великі диски, які просочені складом. Ці диски нагадують звичайні ватні, але їх матеріал куди прочніший. За розміром вони мабуть вдвічі більші за стандартні ватні диски.

Форма їх округла, злегка продовгувато-овальна. Одна сторона диску рельєфна, інша гладка. Всі вони розміщені у рівному стовпчику, один до одного. Просочені дуже гарно. Коли береш диск, то з нього можуть навіть стікати крапельки, а також достатня кількість рідини є і у самі банці. Вона прозора.

Відкриваючи кришку одразу відчувається приємний аромат. Це щось ніжне, легке квіткове. Віддушка ідентична до крему Hydra від цієї марки. Запах ненав'язливий, на шкірі довго не затримується.

Що ж собою представляють пілінг-пади, яку роль грають в догляді за шкірою і як ними користуватися?

По суті, пади - це диски, які просочені спеціальним складом з кислотами. Призначені вони для м'якого пілінгу і ефективного очищення. Вони повинні вирішувати задачу ексфоліації, зволожувати, сприяти виробленню колагену, боротися з пігментацією, прискорювати регенерацію, вирівнювати тон, звужувати пори і регулювати баланс виділення себуму.
У своєму складі засіб містить молочну, яблучну, гліколеву і лимонну кислоти.

Спосіб використання простий. Протирати дисками потрібно попередньо очищену шкіру. Для жирного типу їх можна використовувати двічі на день, для чутливої і нормальної 1 раз на 2 дні. Спочатку необхідно протерти обличчя рельєфною стороною, а в кінці гладкою. Змивання вони не потребують.

Мої враження

У мене комбінований тип шкіри. При першому використанні особливо була уважна і спостерігала за реакцією шкіри, щоб не було неприємних моментів. Протерши шкіру, лише місцями відчувалося легке пощіпування і з'явилося почервоніння епідермісу. Ця реакція норма на кислоти. Впевнившись, що обличчя гарно сприйняло новий догляд, вирішила не змивати, як і рекомендує виробник. В завершенні нанесла сироватку і крем. У подальшому вже не переймалася і робила на автоматі.

Пілінг-пади чудово очищують шкіру, звужують пори, м'яко видаляють ороговілі клітини, після чого вона стає дуже гладенькою і м'якою. Незначне пощіпування присутнє завжди, але мені воно не доставляє сильного дискомфорту (воно місцями, не по всьому обличчю). Почервоніння, якщо і виникає, то теж місяцями, в особливо чутливих зонах, але швидко сходить.

Зауважу, що для моєї шкіри ці пілінг-диски виявилися не агресивними. Вони не сушать, напроти після маніпуляції відчувається зволоження. Стягнутості немає.
При регулярному використанні рельєф шкіри покращується, пігментація трохи освітлюється, як і сліди від постакне.
Подразнення, опіків, чи висипань від падів не виникало.

Знайомство пройшло досить вдало. Пади частіше використовую у вечірній рутині. За дією вони мені подобаються, враження позитивні.