Олена Романюк

NIVEA Luminous 630: комплексний догляд проти пігментації

NIVEA Luminous 630: комплексний догляд проти пігментації

Я отримала можливість протестувати набір доглядових засобів для обличчя NIVEA, нової лінійки Luminous 630 ®, яка запобігає появі пігментації та допомагає у боротьбі з нею.

Тестування було цікавим та доволі результативним, зважаючи на наявні пігментні плями та надзвичайно спекотну погоду.

Запрошую прочитати огляд денного флюїду з spf 50, сироватки проти пігментації та побачити порівняльні фото

Денний флюїд для обличчя проти пігментації "Потрійний захист" SPF 50

NIVEA Luminous 630 SPF 50 Day Fluid

Засіб, який обіцяє нам 🌞 захист від потемніння наявної пігментації 🌞 захист від повторної появи плям 🌞 захист від фотостаріння

Тобто, це такий собі доглядово-захисний ефект в одному флаконі

Захисний ефект мають забезпечувати наступні фільтри: Homosalate (2-га позиція) неоднозначний, хімічний фільтр, не є фотостабільним, Methoxydibenzoylmethane або авобензон (3-тя позиція) допустимий, поширений фільтр, Ethylhexyl Salicylate (4-та позиція) допустимий, органічний фільтр, Ethylhexyl Triazone (5-та позиція) безпечний, ефективний, фотостабільний фільтр. І звісно, зірка нової лінійки, це Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol (ITR), складник, який теж працює на профілактику пігментації.

Доглядовий ефект забезпечують подвійна кількість вітаміну Е (порівняно з попередньою формулою) та гіалуронова кислота.

Тобто, в результаті маємо отримати освітлення пігментних плям, запобігання появи нових, захист від сонячних променів, рівний і сяючий тон шкіри.

Звісно, є питання по складу, особливо, певні фотофільтри та наявність диметикону й спирту.

У цьому моменті, треба виважено робити вибір, виходячи з потреб, стану шкіри та її схильність до алергічних реакцій.

Пакування - картонна коробочка, в якій знаходиться міцний та гарний флакон (30 мл). Прозора кришка, флакон має дозатор-помпу, завдяки чому дуже чітко регулюється потрібна кількість засобу.

Текстура та нанесення - густий флюїд, не розтікається, легко наноситься по шкірі. Трохи вибілює на перших секундах. Швидко поглинається, залишає матовий фініш з легким ефектом сяйва. До речі, виробник наголошує на oil control

Аромат - нівейсько-квітковий, яскравий, в спеку відчутний, і це трохи дратує, особливо, на обличчі

Використання - наносити кожного ранку, після нанесення сироватки NIVEA Luminous

Сироватка для обличчя проти пігментації NIVEA Luminous 630 Serum

Засіб, який 🌞 зменшує усі типи пігментних плям за 2 тижні, 🌞попереджає їх повторну появу, 🌞повертає сяйво та здоровий вигляд шкіри обличчя.

Звісно, ці ефекти має забезпечити Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol (ITR) та подвійна кількість гіалуронової кислоти (у формі гіалуроната натрію).

Також, знову у складі бачимо спирт та диметікон.

Пакування - аналогічне, міцний та гарний флакон (50 мл), дозатор і помпа працюють бездоганно. Тільки у спеку, трохи застигає залишок засобу на отворі, треба ретельно знімати.

Текстура та нанесення - легша за денний флюїд, більш рідка та повітряна, швидко наноситься на шкіру, одразу відчутно зволоження, певна маслянистість, швидко поглинається, без плівки.

Аромат - яскравий, нівейсько-квітковий, надмірно відчутний.

Використання - наносити щоранку та щовечора на очищене обличчя, шию чи зону декольте.

На фото - моя шкіра, після 4-х годин з моменту нанесення зранку сироватки та денного флюїду з spf 50 лінійки NIVEA Luminous 630. У спеку, з перебуванням на вулиці, протягом 1 години.

На мої відчуття, ефект просто чудовий, у спеку я дуже легко можу отримати зневоднену шкіру, але ці засоби добре справляються із захистом.

Фініш після засобів - матовий, але з легким сяючим ефектом, немає ефекту плівки чи парникового ефекту.

Відчуття після нанесення обох засобів - майже однакові, поживна текстура, яка легко наноситься на шкіру, злегка висвітлює загальний тон шкіри, швидко поглинається, створюючи комфортні відчуття зволоженої шкіри.

Конфлікту при нанесенні немає, нічого не скочується, і головне, відсутнє відчуття теплиці на обличчі 😅

Зважаючи на спекотну погоду, ефект при нанесенні може здатися дуже важким, відчутна маслянистість, проте, на диво, засоби швидко поглинаються та не відчуваються на шкірі

Це найцікавіше 😉, нарешті!

Фото ДО, зроблено заздалегідь, на той момент в догляді вже не було ретинолу чи інших активів, як і під час тестування лінійки засобів NIVEA Luminous 630

Фото ПІСЛЯ, дата написання допису, після 10-ти днів тестування засобів, без звичного сонцезахисного крему

На мій погляд, плямки зовсім трохи розщепилися, втратили чіткість. Але пігментація в мене дуже давня, на жаль.

Тон шкіри, в цілому, рівний, хоча я на це не скаржилася, рівень зволоженості та пружності лишився на тому ж рівні.

Тобто, за 10 днів тестування гарний стан шкіри зберігся, без неочікуваних неприємних реакцій. Ефект проти пігментації, тим паче в таку спекотну сонячну погоду, важко оцінити в повній мірі, але, сироватка точно залишається в моєму вечірньому догляді.

Дякую, що прочитали 😘