WaveLover

Пусті пляшечки липня

Пусті пляшечки липня

Цього місяця я спробувала кілька нових засобів для догляду за шкірою, і ось мої враження:

Nivea Black & White Invisible Original антиперспірант

Цей антиперспірант став справжньою знахідкою! Він не тільки не залишає слідів на одязі (навіть на чорному та білому), але й має приємний, ніжний аромат, який тримається протягом всього дня. І ще одне – він містить компоненти, які доглядають за шкірою під пахвами, що особливо важливо влітку.

Nivea Sun Kids Protect & Care SPF 50+ Сонцезахисний крем для дітей

Цей сонцезахисний крем просто вау! Ми користувалися ним удвох з чоловіком. Він почав використовувати сонцезахист після того, як зробив тату, адже для того, щоб тату якнайдовше не вигоряло, за ним потрібно ретельно доглядати та обов'язково наносити SPF. Крем забезпечує чудовий захист, легко наноситься і не залишає липкої плівки. Тепер це наш улюблений сонцезахисний засіб.

Nivea Serum Infused Sheet Mask Skin Detox

Ця маска – справжня знахідка! Нівея змінила лекало, і тепер маски стали набагато зручнішими у використанні. Вона глибоко очищує та детоксикує шкіру завдяки вмісту вугілля та чорного чаю. Після використання шкіра відчувається свіжою та м'якою. Помітний результат вже після першого застосування.

Eucerin DermatoClean [Hyaluron] 3 в 1 Міцелярна вода

Цей продукт – просто супер! Міцелярна вода ефективно знімає макіяж та очищує шкіру, не залишаючи відчуття сухості. Гіалуронова кислота у складі допомагає підтримувати зволоженість шкіри. Однак я завжди змиваю міцелярну воду водою, адже це важливо для будь-якої міцелярної води, щоб уникнути подразнень.

Balea Sensitive Cremedusche

Крем-гель для душу з алое вера від Balea – це просто ТОП за ці гроші! Він ніжно очищує шкіру, чудово зволожує і має приємний аромат. За таку ціну це найкращий варіант, який я пробувала. До того ж, продукт має високий рейтинг від Öko-Test, що додає впевненості у його безпечності.

Загалом, я дуже задоволена усіма цими продуктами і з радістю використаю їх знову!

Пусті пляшечки липня
Пусті пляшечки липня
Пусті пляшечки липня
Пусті пляшечки липня
Пусті пляшечки липня