alena.rosee

Секрети Краси | BioSelect

Секрети Краси | BioSelect

Що об’єднує легенди Греції, Античних красунь таких як Афродита та сучасні косметичні засоби ?

Натуральні олії для масажу.

Саме масаж тіла та обличчя був відомий з давніх , та що давніх, тих самих часів про які легенди складають , як один із б‘юті секретів будь-яких красунь чи красенів.

Обираючи собі саме олійку для масажу , я завжди вибираю бренди з гарною репутацією, бо склад інгредієнтів мають дуже важливе значення на результат. Як працює це масло ?

Натискай "Дізнатись більше"

Секрети Краси | BioSelect

Тому трошки познайомившись з брендом Bioselect, який родом з Греції , я на заміну своїм масажним оліям (Clarins та Kiehls) обрала олійку з диктамелією , пасіфлорою та іншими чудовими маслами .

💛Пакування: коробочка з інформацією від виробника , інструкція , сам флакон : скляний з дозатором , дуже гарний та естетичний .

💛Консистенція: масляна рідка

💛Запах: він прекрасний , пахне різними ефірними оліями , травами , не солодко , є і цитрусова нотка, і квіткова , і трошки горчинки, мені аромат неймовірно подобається .

Активні компоненти:

🌿Масло Пасіфлори - вважається справжнім еліксиром краси в косметології , антиоксидант, анти стрес для шкіри.

🌿Олія абрикосова , олія жожоба, мигдальна, бальзамна олія - насичені поживними речовинами , для зволоження шкіри та сяйва

🌿Вітамін Е - для еластичності

🌿Ароматні ефірні оліі : герань , апельсин , іланг-іланг .

✨Іланг іланг має антисептичні , Стимулює кровообіг, підтримує зволоження шкіри, тонус та загальний стан

✨Герань - протизапальна та проти набрякова дія

✨Апельсин - рівний тон

✨Як ароматна композиція , масло іланг-ілангу є гарним афродизіаком , апельсин дає гарний настрій , то ж ви точно полюбите свою шкіру та її оновлений стан після масажу з також приємною арома композицією ☺️

💛Ефект:

Масло можна наносити 1 чи 2 рази на тиждень, При цьому масаж ви робите так як вам зручно: спеціальним масажером або мануально - руками.

Так як олія наноситься не кожен день, то цього флакону вистачить на дуже довгий час.

Я зазвичай роблю собі масаж руками, тому для мене це дуже приємна Бьюті рутина.

Щоб дотримуватись якоїсь системи, я вибираю собі 2 дні на тиждень, а точніше 2 вечора для масажу, наприклад це вівторок та субота.

Після масажу з цим маслом вже на ранок а шкіра виглядає дуже добре, вона має рівний тон, якщо є якісь невеликі запалення , то вони проходять, шкіра чиста , пори звужені, загалом обличчя має досить свіжий підтягнутий вигляд, в гарному тонусі.

При систематичному масажі з цим маслом ефект підтримується.

Я не можу сказати чи є накопичувальний ефект тому що для цього мабуть треба використати як мінімум цілий флакон і дуже довгий час але якщо вам потрібен гарний Доглядаючий засіб, який буде давати як мінімум вже ефект після 1-го застосування, а як максимум - гарний ефект , якщо не забувати робити масаж хоча б один раз на тиждень, то ця олія ідеальний вибір.

Я пробувала олії і більш дорожчого сегменту саме для масажу і можу сказати що ефект однаковий, тому я з радістю використовую цей засіб і розумію що його мені вистачить ще надовго і рада цьому.

В мене ще є досить багато різних пробники від бренду з різними кремами та сироватками для обличчя, зазвичай я не пишу про семпли, але про ці думаю напишу ,бо спробувала декілька засобів і вони мені сподобались , навіть в дуеті з цим маслом.

Дякую за увагу 💕