Нічний крем "Вирівнювання тону" для обличчя, шиї та декольте
Мультифункціональний крем з дуже легкою текстурою❤️
Мені дуже сподобасвя цей нічний крем по ряду причин:
По-перше від багатофункціональний. Він не лише для обличчя, але й для шиї та зони декольте. Це дуже зручно. Плюс зона декольте завжди найбільш схильна зона до пігментації.
По-друге: він неймовірно легкий і зараз в таку шалену спеку це велика перевага.
По-третє: шкіра на ранок після нього ідеальна. Ніякого жирного блиску, почервоніння чи сухих ділянок.
А тепер з самого початку.
Текстура: як я вже сказала, текстура досить легка, кремово-гелева я б сказала. Білого кольору.
Дуже ніжна і гладко лягає на шкіру.
Аромат: як і все у нівеї: приємний, трохи пудровий. НЕ напрягаючий і не дратуючий. Досить швидко пропадає, не буде заважати спати.
Якості: легко вбирається, добре зволожує, абсолютно не важкий та не жирний для мого нормального типу шкіри.
Ніякого скатування після нанесення. Що ще мене підкорило, це те, що в таку спеку він невагомий та комфортний (як і вся лінійка). Нанесла і забула про нього. Ніякого додаткового спітніння. Шкіра дихає та відпочиває з ним.
На ранок шкіра більш доглянута, дійсно сяюча і свіжа.
У мене в принципі непроблемна шкіра і мені досить легко підібрати догляд. Висипів не буває ( єдине якщо дуже переїм солодкого, то може з'явитись одна плямка червона зазвичай на щоці, яку легко прибрати цинковою маззю). Прищів теж не буває. Але якщо крем не підходить, то у мене розширюються пори і шкіра стає рихлою і може бути неприємне відчуття всередині шкіри, по типу жжіння. З цією серією , на щастя, цього не було.
Я обожнюю щільні текстури, але в спеку їх опасаюсь, бо тоді пітнію в три рази сильніше. А ця серія мене покорила тим, що легко переноситься навіть в таку спеку, коли ще і не завжди можна скористатися вентилятором чи кондиціонером😏. Але при цьому добре зволожує.
Склад: Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylpropanediol, Cocoglycerides, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Ethylhexylglycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Carrageenan, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum
Склад не дуже ідеальний, але.... я не знаю як вони це роблять в Нівеї- склад працюючий. Мою шкіру задовольняє на 100%.
Пігментація: поки нічого не можу сказати. Дуже вираженої пігментації не маю, веснянок також. Але в зоні декольте є над чим працювати. Чесно за 9 днів користування особливої різниці не побачила, звичайно треба час.
Але вся лінійка і нічний крем також в комплексі вирівнюють тон шкіри в загальному. Ну і окрім цього шкіра дійсно пружніша і більш зволожена з ним.
Нічний Крем комбіную з сироваткою цієї ж серії і наношу крем десь через 15 хвилин після сироватки.
Вердикт: рекомендую цей крем, бо він гарно працює, дуже комфортний і доступний по ціні.
Дякую!😉
Коментарі (0)