Олена В

Нічний крем "Вирівнювання тону" для обличчя, шиї та декольте

Нічний крем "Вирівнювання тону" для обличчя, шиї та декольте
Нічний крем "Вирівнювання тону" для обличчя, шиї та декольте

Мені дуже сподобасвя цей нічний крем по ряду причин:

По-перше від багатофункціональний. Він не лише для обличчя, але й для шиї та зони декольте. Це дуже зручно. Плюс зона декольте завжди найбільш схильна зона до пігментації.

По-друге: він неймовірно легкий і зараз в таку шалену спеку це велика перевага.

По-третє: шкіра на ранок після нього ідеальна. Ніякого жирного блиску, почервоніння чи сухих ділянок.

А тепер з самого початку.

Текстура: як я вже сказала, текстура досить легка, кремово-гелева я б сказала. Білого кольору.

Дуже ніжна і гладко лягає на шкіру.

Аромат: як і все у нівеї: приємний, трохи пудровий. НЕ напрягаючий і не дратуючий. Досить швидко пропадає, не буде заважати спати.

Якості: легко вбирається, добре зволожує, абсолютно не важкий та не жирний для мого нормального типу шкіри.

Ніякого скатування після нанесення. Що ще мене підкорило, це те, що в таку спеку він невагомий та комфортний (як і вся лінійка). Нанесла і забула про нього. Ніякого додаткового спітніння. Шкіра дихає та відпочиває з ним.

На ранок шкіра більш доглянута, дійсно сяюча і свіжа.

Нічний крем "Вирівнювання тону" для обличчя, шиї та декольте
Нічний крем "Вирівнювання тону" для обличчя, шиї та декольте

У мене в принципі непроблемна шкіра і мені досить легко підібрати догляд. Висипів не буває ( єдине якщо дуже переїм солодкого, то може з'явитись одна плямка червона зазвичай на щоці, яку легко прибрати цинковою маззю). Прищів теж не буває. Але якщо крем не підходить, то у мене розширюються пори і шкіра стає рихлою і може бути неприємне відчуття всередині шкіри, по типу жжіння. З цією серією , на щастя, цього не було.

Я обожнюю щільні текстури, але в спеку їх опасаюсь, бо тоді пітнію в три рази сильніше. А ця серія мене покорила тим, що легко переноситься навіть в таку спеку, коли ще і не завжди можна скористатися вентилятором чи кондиціонером😏. Але при цьому добре зволожує.

Склад: Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Caprylic/Capric Triglyceride, Methylpropanediol, Cocoglycerides, Cetearyl Alcohol, Cetyl Palmitate, Distarch Phosphate, Glyceryl Stearate, Dimethicone, Butyrospermum Parkii Butter, Isobutylamido Thiazolyl Resorcinol, Sodium Hyaluronate, Creatine, 1-Methylhydantoin-2-Imide, Ethylhexylglycerin, Sodium Stearoyl Glutamate, Carrageenan, Xanthan Gum, Sodium Chloride, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Parfum

Склад не дуже ідеальний, але.... я не знаю як вони це роблять в Нівеї- склад працюючий. Мою шкіру задовольняє на 100%.

Пігментація: поки нічого не можу сказати. Дуже вираженої пігментації не маю, веснянок також. Але в зоні декольте є над чим працювати. Чесно за 9 днів користування особливої різниці не побачила, звичайно треба час.

Але вся лінійка і нічний крем також в комплексі вирівнюють тон шкіри в загальному. Ну і окрім цього шкіра дійсно пружніша і більш зволожена з ним.

Нічний Крем комбіную з сироваткою цієї ж серії і наношу крем десь через 15 хвилин після сироватки.

Вердикт: рекомендую цей крем, бо він гарно працює, дуже комфортний і доступний по ціні.

Дякую!😉