Відлущувальний перлітовий скраб для обличчя Exfoliating perlite face scrub
Mr.SCRUBBER
Привітики красунечки.
"Якщо хочете, щоб ваша шкіра була ніжною та шовковистою на дотик і вирівняти тон, то цей скрабік точно стане вашим ідеальним варіантом."
Упакування туби скрабу для обличчя представлена у класичному циліндричному форматі, виготовлена з міцного білого пластику. Цей продукт об’ємом 50 мл (1.7 fl oz) підходить для щоденного використання та зручний для транспортування завдяки своїй компактності.
Кришка туби має шестигранну форму і виконана з міцного чорного пластику, що додає контрастності та стильності загальному вигляду упаковки. Чорна кришка зручно відкривається і закривається, забезпечуючи герметичність туби і захищаючи вміст від зовнішніх впливів.
На кінці туби знаходиться металевий захисний шар, який потрібно проколоти перед використанням, що забезпечує герметичність та свіжість продукту до моменту його відкриття.
Основний дизайн виконаний у мінімалістичному стилі, що підкреслює професійний та сучасний вигляд продукту.
Консистенція скрабу кремоподібна, достатньо густа, хоча легко наноситься на шкіру. Колір скрабу світлий сірий, з дрібними гранулами перліту, які відповідають за ексфоліацію. Має свіжий приємний аромат.
Текстура скрабу містить відчутні ексфоліативні частинки, які м'яко відлущують відмерлі клітини шкіри, не травмуючи її. Це дозволяє ефективно очищувати шкіру, роблячи її більш гладкою і сяючою. При нанесенні скраб не розтікається, а добре розподіляється по поверхні шкіри, що робить процес використання комфортним і приємним.
Складники
Aqua (Water), Sodium Polyacrylate, Coco Glucoside, Perlite, Glycerin, Xanthan Gum, Aloe Barbadensis Leaf Еxtract, Cucumis Sativus Seed Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Salvia Officinalis Leaf Extract, Methylchloroisothiazolinone.
Використання та ефект
Використовую скраб 1-2 рази на тиждень. Наношу невелику кількість на лице та шию масажними рухами протягом 2-3 хвилин.
Під час нанесення скраб не осипається, приємно пахне та легко розподіляється по шкірі.
Користуватися таким скрабом – одне задоволення! Ексфоліючі часточки дуже дрібненькі, і скрабування відбувається дуже ніжно. Тому такий скраб підійде навіть для чутливої шкіри.
Змивається скраб дуже легко. Після використання відчувається приємна ніжність шкіри. Скраб не стягує шкіру, не подразнює, залишає після себе легкий приємний аромат. Чудово очищає пори від забруднень, шкіра стає матовою, вирівнюється текстура шкіри.
Підсумки.
Таку красу мені поклали в подарунок при замовленні, і тому я дуже рада, що потрапила на ту акцію. З певненістю можу рекомендувати такий скраб для вашого милого обличчя. Його консистенція й аромат настільки делікатно все робить, не травмуючи шкіру, що моя любов до нього буде ще довгою.
Коментарі (0)