𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Ще раз дякую Makeup Club за можливість тестувати нову косметику ❤️
З продукцією Rimmel я мало знайома, тому було дуже цікаво оцінити ці засоби.
Отже, ділюсь своїми враженнями від набору.

#testmakeupclub

Тональна основа Rimmel Kind and Free Skin Tint Moisturising Foundation

Тональний засіб в невеликій пластиковій тубі.
Об'єм: 30 мл.
Основа складається з 77% натуральних інгредієнтів.
Відтінок 010 Rose ivory.


Взагалі мені важко підібрати ідеальний тон і текстуру (якщо в пошуках чогось нового), але ця тональна основа підійшла чудово.

Я маю світлу шкіру комбінованого типу і була вражена наскільки основа вийшла для мене вдалою по всім характеристикам.
До цього я завжди користувалася Bourgois healthy mix і останнім часом полюбилася тональна сироватка від L'Oréal (яку вже купила повторно), але Rimmel несподівано мене здивував!

У нього дуже класна легка текстура. Я не люблю надто щільне покриття, а зараз так взагалі надаю перевагам більш легким і він видався як раз доречним.
Консистенція не густа, із туби буквально витікає, але вона, наприклад, не така рідка як сироватка від L'Oréal. Текстура приємна, ніжна, не жирна і не щільна.

Віддушка є, але виражена слабо, я її практично не відчуваю. Пахне просто тональним засобом.
Відтінок неочікувано гарно підійшов. Я переживала, що він буде мати виражений рожевий підтон, але б не сказала, що проявляється надто помітна розовинка. Тон добре підлаштовується під свій колір шкіри, тому на мені виглядає вдало.

Наношу цей засіб за допомогою спонжа, так створюється легке і невагоме покриття. Якщо наносити пальцями, то думаю, що щільність покриття буде трохи більша, але все одно вона буде легкою.
Тональна основа гарно лягає, зволожує, їй не треба багато часу, щоб "усістися". Розподіляється рівномірно, без плям і розводів. Не скочується. Вона створює легке покриття, на обличчі відчувається ну дуже комфортно, не обтяжує, не лежить маскою і не дає парникового ефекту. Не липка. Ступінь перекриття середня. Основа досить непогано маскує (почервоніння, сліди від постакне і пігментацію) і вирівнює тон, але сильні недоліки повністю не перекриває.

Фініш залишає красивий, з делікатним сяянням, але це не виглядає як жирний блиск (який я не можу терпіти), вона ніби підсвічує шкіру. Цей ефект я б навіть могла порівняти з Bourgois healthy mix ( візуально дуже схожий). Ще підкреслю, що сяйво більш виражене при прямому попаданні світла. А так, залежить з якого ракурсу дивитися. Обличчя може навіть виглядати сатиново-матовим. Якось так ))

Засіб не підкреслює сухі ділянки, не провалюється в пори, має гарну стійкість на протязі дня і тримається до самого вечора. Надмірну жирність не провокує/виділення себуму не прискорює. Обличчя навіть у другій половині дня виглядає гідно, не млинцем.
Загальні враження від цієї тональної основи прям дуже класні. У мене з'явилася ще одна знахідка, яка точно варта уваги.

Туш для вій Rimmel Kind & Free Clean, Volumizing & Lengthening Mascara

Почну з того, що у мене в фаворитах Maybelline ( особливо лінійка Lush sensationonal). І, якби не цей бокс, то я вряд чи експериментувала з іншими, бо коли вже є щось обожнюване, то інших не хочеться. Але... Туш від Rimmel знов стала ще одною несподіванкою, бо вона видалася теж класною! Чесно, я навіть і не думала, що вона може мене здивувати, але помилялася.


Об'єм: 7 мл.
Колір: Black

Флакон туші звичної циліндричної форми.
Щіточка з ворсу. Я вже декілька років такими не користувалася, бо надаю перевагу силіконовим, та ця мені все ж таки сподобалася.

Форма щіточки як у більшості класичних з подовжуючи ефектом. Вона середніх габаритів, до кінчика йде на звуження. Ворс розташований у послідовні ряди. Він не колючий, при фарбуванні не викликає дискомфорту.

Колір - насичений чорний. Аромат звичний, як у багатьох подібних.
Текстура туші кремова, не густа. Мабуть це одразу та сама оптимальна золота середина, коли засобу не потрібно розфарбовуватися. Щіточка не набирає на себе зайву кількість туші.

Вона гарно промальовує кожну вію, туш лягає рівномірно і акуратно, без комочків. Працювати з нею приємно, бо не треба шукати підхід. Туш вразила мене з першого використання, бо надала моїм віям саме такий ефект, який я люблю, підкресливши їх красу.

Вії у мене від природи непогані, але не кожна туш здатна зробити приголомшливий результат.

Та Rimmel Kind & Free Clean це вдалося.

Туш гарно подовжує вії і надає об'єм навіть при нанесенні в один шар. Але я завжди наношу 2 (на фото теж 2 шари).

Щіточка чудово розділяє, тому вії не виглядають склеєнними, форму тримають на протязі всього дня. На повіках не відпечатується і не осипається.
По відчуттям туш комфортна, вона не подразнює слизову. Міцелярною водою змивається легко і без проблем.

Я залишилася повністю задоволена. Подивимося як вона надалі буде себе вести (в плані згущення/засихання), але поки мене все влаштовує.

Консилер для обличчя Rimmel The Multi-Tasker Concealer

Консилер для мене незамінна річ, щоб освіжити зону під очима і надати їй більш здорового і відпочившого вигляду.
Виражених синців/темних кіл я не маю, проте від недосипання є сліди втоми, нерідко набряки і вікові зміни у вигляді мілких зморшок.

Об'єм: 10 мл.
Відтінок: 025 Rose ivory.
Флакон у нього масивний, як і сам аплікатор.
На його фоні мої Maybelline Fit me і Catrice Camouflage виглядають мініатюрно ))

Відтінок мені підійшов ідеально. Для світлошкірих він буде актуальним. Засіб має легкий рожевий підтон, на шкірі все вдало зливається і підлаштовується під свій колір.

Консилер не густий, середньої щільності, текстура приємна, кремова.

Віддушка невловима.

Спонж м'який, ніжний до шкірі, набирає на себе трохи більше, ніж потрібно.

Консилер розподіляю спонжем, або пензликом. Він рівномірно лягає і швидко фіксується, залишаючи матовий фініш. Покриття у нього трохи щільніше, ніж у Maybelline і Catrice.
Засіб гарно маскує недоліки і висвітлює зону під очима. Через якийсь час він може незначно збиратися в складочках (як і більшість) але це легко виправляється, проте може повторюватися.

По відчуттям з ним комфортно, але він мені трохи помітний і підкреслює дрібні зморшки і сухість (хоча шкіру під очима я додатково зволожувала спеціальним кремом). Це більше помітно, якщо розглядати дуже близько. На відстані візуально виглядає наче непогано. Якщо порівнювати з Maybelline і Catrice, то він поступається їм. Консилер від Rimmel можливо краще підійде молодій шкірі і тим, кому важливе більш ефективне маскування недоліків.

Також засіб можна використовувати для перекриття проблемних ділянок (постакне, пігментацію). Стійкість у нього гарна.
Користуватися буду, він непоганий, просто інші мої консилери подобаються більше.

В цілому, цей бокс залишив у мене ну дуже приємні враження. Деякі засоби стали справжньою знахідкою 🥰

Буду чекати на ваші огляди 🤗 цікаво, чи сподобалися вам ці засоби?