Alyona

Знахідка від Dr. Sante.

Знахідка від Dr. Sante.

Дівчатка, ну нарешті я опублікую відгук на засіб, на який давно хотіла зробити тут огляд.

Не знаю чи "реконструкція" чи не зовсім, але маска для волосся Aloe Vera від Dr. Sante хороша. Чи мене це здивувало? Ні! Коли я купувала цю маску, то вже була знайома з серією і від цієї теж очікувала не гіршого результату. А результат, поки що, найкращий, як на мене (знайома вже з кокосовою, кератиновою, аргановою, макадамією).

З чого почати....

Цупка баночка (я беру найбільшого об'єму) до верху заповнена продуктом. Тут мої овації виробнику: Dr. Sante, ну супер! Виглядає так, що не виникає сумніву - в баночці дійсно 1л продукту. Класно.

Сама маска в міру густої консистенції, така, що гарно розподіляється по волоссю. Тобто, її розхід буде оптимальним. Не люблю щільні маски, які просто неможливо в потрібній кількості розподілити по волоссю, такі завжди закінчуються швидше і це бісить. У маски Aloe Vera в цьому плані все в порядку.

Запах присутній, але нейтральний, не хімозний, для мене приємний.

Після нанесення лишаю її хв на 5, може більше. Моє волосся густе, довге і за цей час вона стече і розподілиться по всьому об'єму і довжині волосся.

Думаю, для володарок тонкого волосся вона може бути "заважка", її треба гарно змивати. В моєму випадку на 100% маска не вимивається та я і не стараюсь то робити. Мені подобається ефект, який утворюється на волоссі: волосинка ніби щільніша, блискуча і саме волосся "розсипається". Об'єм волосся не втрачає. Знову ж таки: у кожного своя структура волосини і маска, яка підходить мені (з сухим, неслухняним, пошкодженим волоссям) може комусь зовсім не підійти.

Склад засобу для волосся не бачу сенсу розбирати. Відношення покупця до певних його компонентів суб'єктивна річ, для мене він доволі прийнятний.

Засіб дійсно хороший. Він з категорії тих, які можна брати, коли вже треба, а ти ще нічого не вибрала. Це безпрограшний варіант, який не зробить шаленого "Вау" ефекту (його хоч якась маска робить?), але свою функцію виконає точно. Це просто хороша маска для волосся. Все. Особисто мені більше нічого від неї не потрібно. В своєму ціновому сегменті "валить" конкурентів. Тут також треба врахувати, що виробник маски український. Тому, італійська або німецька масочка в тому ж ціновому сегменті скоріше за все буде значно програвати в якісних характеристиках.

На відео волосся після миття, висушене природнім способом з використанням засобів для укладки. Їх теж прикріплю нижче.

Знахідка від Dr. Sante.
Знахідка від Dr. Sante.