Пінцет для б рів професійний скошений
Joly:Lab
Нещодавно у мене з'явився новий професійний пінцет від Joly:Lab. Це моє перше знайомство з даним брендом, який випускає продукцію по догляду за віями і бровами.
Пінцет упакований в коробок.
Зроблений якісно. Вироблений він з нержавіючої сталі.
Виріб можна дезінфікувати, стерилізувати і навіть проводити його термічну обробку, якщо з ним працюють майстри, та й в домашніх умовах деякі пункти будуть доречними, щоб дотримуватись антисептики.
Інструмент класичного розміру, має скошену форму, як раз таким я і надаю перевагу, бо для мене вони найзручніші.
Пінцет легкий, має матове покриття і гравіювання бренду, додатково захищений ковпачком. Крамки гострі, заточені вручну.
Його зручно тримати в руці, натискається він ну дуже легко, так плавно, аж незвично, що не треба докладати зусиль.
Працювати з ним мені подобається, бо він якісно виконує свою роботу, швидко і ефективно видаляючи небажані волоски.
Пінцет надійно захоплює і фіксує між крамок волосок і легко його видаляє. Якщо правильно все робити (захоплювати ближче до шкіри), то він нічого не обламує. Також без проблем справляється з короткими і тонкими волосками.
Прослужить такий пінцет довгий час і надасть змогу якісно і швидко робити корекцію брів без зайвих рухів і великої кількості спроб.
Коментарі (0)