MAXIMOVA🌷

Сонцезахисний спрей SPF 50 NIVEA

Детальніше про сонцезахисний освіжаючий міст "Захист та сухий дотик" SPF 50 NIVEA SUN:

• вже під час першого використання я зрозуміла, що це найзручніший формат нанесення спф особисто для мене, аерозоль видає продукт дуже дрібними краплинками, по типу як антипреспірант
  • якщо тримати флакон близько до шкіри засіб накопичуватиметься, буде стікати і його треба буде розподіляти додатково руками (в такому випадку він може трохи скочуватись), а якщо тримати на достатній відстані і швидко переміщати - буде рівномірне вологе покриття
  • спф прозорий, жодних білих слідів
  • дуже зручно самій собі наносити засіб на спину, спрей охоплює не доступні ділянки для рук
  • спрей працює під будь-яким кутом нахилу
  • помітила, що в складі є спирт, у мене на нозі була свіжа царапка від кота, вона пощипувала під час першого нанесення але в подальшому я цього вже не відчувала, коли поновлювала спф (але виробник завчасно попереджає щоб засіб не потрапляв в очі або на подразнену чи пошкоджену шкіру)
  • приємний аромат

Спрей має приємне короткотривале відчуття прохолоди одразу після нанесення. Приємний бонус в спеку😊 Надає красивий вологий ефект, шкіра гарно сяє (не в плані блискіток). За відчуттями засіб трохи маслянистий, можливо так відчувається гліцерин, що є в складі. На шкірі лежить комфортно, немає зайвої жирності. Шкірі з ним легко і вона дихає. Досить швидко фіксується.

У відносинах з водою засіб стійкий, краплини стікають з шкіри, ніби на неї нанесена олійка. Але виробник все ж рекомендує поновлювати захисний шар після купання та витирання рушником.

Зі своєю основною задачею захисту від сонця справляється! Хоча я і стараюсь максимально уникати прямого сонця, все ж коли ти в басейні або десь переміщаєшся його не уникнути і з цим спреєм шкіра буда захищена, не було почервонінь та подразнень.

В складі нарахувала поєднання 5-ти сонцезахисних фільтрів:

• Butyl methoxydibenzoy|methane
  • Ethylhexyl salicylate
  • Ethylhexyl triazone
  • Diethylamino hydroxybenzoyl hexyl benzoate
  • Bis-ethylhexyloxyphenol methoxyphenyltriazine

Добре струсити перед використанням. Наносити на достатній відстані (це ви самі для себе визначите для комфортного нанесення). На флаконі вказано, що заборонено використовувати безпосередньо на обличчя/уникати вдихання. Чекати повного поглинання для уникнення плям на одязі. Не перебувайте довго на сонці навіть користуючись сонцезахисним кремом.

Особисто я дуже задоволена даним засобом. Максимально комфортне нанесення, швидко можна поновити. Формат аерозолю зручний для транспортування, точно нічого не протече. І я так розумію через закритий флакон термін використання дійсний аж до кінцевої дати експлуатації, в моєму випадку аж до 26-го року, тому раптом ви не використаєте флакон за один літній сезон, на наступне літо він ще буде придатний до використування. Єдиний мінус був у скочуванні, та я для себе знайшла комфортний варіант нанесення щоб цього уникнути.

про інші сонцезахисні засоби від Nivea розкажу наступних дописах🫶