𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Avenue Des Parfums Royal Monaco

Avenue Des Parfums Royal Monaco

Нещодавно Avenue Des Parfums випустили лінійку парфумованих спреїв, які особливо будуть актуальними у літню спеку і в повній мірі зможуть замінити парфуми.

Avenue Des Parfums Royal Monaco
Avenue Des Parfums Royal Monaco
Avenue Des Parfums Royal Monaco

Всього представлено 4 варіанти. Для себе я обрала Royal Monaco. Виробник акцентує увагу, що за настроєм аромат наближений до відомої L'Imperatrice Dolce&Gabbana, а я обожнюю її, тому вирішила спробувати саме цей спрей. Тим більше, що зараз дуже спекотно і хочеться максимально чогось легкого, фруктового, освіжаючого і не обтяжуючого.

Міст має стильний і вишуканий дизайн. Флакон зроблений з матового прозорого пластику, через який видно кількість рідини, що в середині.
Дозатор працює справно, натискається легко, розпилює дуже мілко і об'ємно, не бризгає краплями.

Аромат мене дуже приємно вразив і я з впевненістю можу сказати, що він ну дуже схожий на L'Imperatrice. Якщо б мене на осліп попросили вгадати, що це за аромат, то я б без жодних роздумів сказала б, що це саме Імператриця від D&G. Для мене він практично ідентичний, тому поціновувачі L'Imperatrice будуть у захваті.

При розпиленні спрей не "б'є" різко спиртом, випаровується він швидко.
Зі старту - це шалений вихор фруктової свіжості, з акцентом на ківі, рожевий перець і зелень (а саме ревень), що швидко переплітається з міксом кавуна і жасмину, надаючи аромату ще більшу фруктову атмосферу, наче прохолодний літній коктейль. Жасмин звучить дуже благородно, вносячи певну грайливість і ніжний квітковий перелив. Завершуючий акорд підкреслюють лимон і сандал, гармонічно вписуючись у цю неперевершену композицію.

Аромат дуже свіжий, соковитий, більше за все я чую у ньому вибухову фруктовість, а вже на цьому фоні вишукану квітковість. На літо - це те, що треба! Аромат не важкий, в міру солодкий, не буде обтяжувати і душити.
Парфумований спрей можна використовувати як для тіла, так і для волосся. Рідина у нього прозора, не залишає плям на одежі. Він швидко поглинається шкірою, зволожує її і тонізує, без відчуття липкості.

Стійкість чудова, на мені тримається відносно довго, як для парфумованого спрею. Я його відчуваю що найменше 2 години прям виразно, а надалі більш легким шлейфом.
Цим містом я дуже задоволена. Об'єму 200 мл. вистачить надовго.