Кузя Ю-а

Ідеальне волосся з Cutrin

Ідеальне волосся з Cutrin

Вдячна свому стилісту, що відкрив очі та порадив найкращі засоби для відновлення волосся, що використовуються ним в професійній діяльності, але й також можна сміло взяти для домашнього догляду, адже є класичні обʼєми.

Від сонця моє волосся втратило зволоження, стало сухим, ламким та вигорів колір. Хоча ефект останнього я люблю. Але без відновлення структури, волосся неначе солома. І ось тут мені радять - Cutrin. Це професійна косметика з Фінляндії, створена для домашнього та салонного догляду.

Шампунь м’яко очищує волосся. Зміцнює, робить локони м’якими, шовковистими та невагомими. Він не порушує рН балансу і не пересушує шкіру голови.

У складі лінійки - антиоксиданти, олія з насіння обліпихи та сонцезахисні фільтри.

Шампунь економно витрачається і підійде для пошкоджених локонів будь-якого типу та довжини.

Відновлюючий кондиціонер моментально розгладжує волосся та зміцнює його а саме волосся неначе рідкий шовк втікає крізь пальчики. Я закохалась в ефект.

Ідеальне волосся з Cutrin

Кучеряве волосся - це ще той виклик засобам. Так, згідна, це надзвичайно красиво, але догляд має бути максимально професійний. Мій стиліст завжди нагадує, що кучері вимагають потрійного догляду, а ніж пряме волосся.

Але після використання цих засобів від Cutrin, воно неначе шовк. Розчіска просто ковзає по довжині та саме волосся не вимагає жодних додатковий олійок! А хто слідкує за моїм блогом знає, що без олійки я нікуди. Рівно до цього моменту!

Інноваційна термоактивовована технологія зміцнює волосся та зменшує ламкість, запобігає появі посічених кінчиків та механічних пошкоджень.

Я ж залишаю кондиціонер на 3-5 хвилин і лиш тоді ретельно змиваю. Відновлюючий ефект додатково підвищує свою ефективність під час сушіння волосся феном, чим створює додатковий захист.

Безсумнівно, відчутний ефект вже після першого використання! Я в захваті від свого волосся. І ніби я після походу в перукарню, але ж ні.. я була вдома. Таке здорове, наповнене! От що значить, коли засоби реально професійні! І виділю аромат! Він також ніби як в дорожчому салоні краси! І тримається так гарно на волоссі 🥹 Аааа, я кайфую 🫶

Як вам? Додам, що спеціально не використовувала утюжки, стайлінг, аби ви побачили в натуральному вигляді, як змінилось волосся!