𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Avenue Des Parfums Vibe Ibiza

Це мій перший парфум від Avenue Des Parfums. Асортимент у бренда дуже великий. Кожний парфум своєю назвою "прив'язаний" до певної країни/міста і повинен передавати особливу атмосферу, переносячи у далекі куточки світу.

Мені важко було зробити свій вибір, бо серед такої кількості варіантів просто губишся... Та коли я побачила Vibe Ibiza і те, що виробник зазначає його схожість за настроєм з Moschino Funny, то я одразу припинила свої пошуки, бо це було саме те, що мені треба.
Я вже мала Moschino Funny і обожнювала їх, тому було дуже цікаво, чи насправді Vibe ibiza буде на них схожа.

Аромат належить до групи квітково-фруктових.

Початкова нота: Апельсин, рожевий перець, червона смородина
Нота серця: Жасмин, зелений чай, півонія, фіалка
Кінцева нота: Амбра, дубовий мох, кедр, мускус

Коробок запакований в плівку і має незвичну конструкцію, бо він висувний з боків.
Об'єм: 50 мл.
Флакон зроблений із товстого скла, рідина в ньому дуже красивого голубого кольору.
Дозатор працює без нарікань, натискається легко і гарно розпилює.

Мої враження

На літо я завжди обираю надлегкі і свіжі аромати, і Vibe ibiza для мене як раз актуальний. А взагалі, він чудово підійде на любу пору року.
Парфум насправді максимально наближений до Moschino Funny.

Зі старту аромат вривається цитрусовим сплеском, ніби щойно розчавлений апельсин, з якого отримали сок. Легка цитрусова гірчинка в сплетінні з рожевим перцем додає особливу родзинку. На цьому неймовірно свіжому фруктовому фоні швидко проявляється зелений чай, холодний, ніби з кубиками льоду в поєднанні з ніжною квітковістю. Також тонко відчуваю півонію і жасмин, які вдало підкреслюють чарівність і вишуканість цієї композиції. Фінішний акорд довершує деревна основа і зелень, які в базі проявляються для мене більш виразно.

Vibe ibiza - це про нестримну цитрусову свіжість з чайним акцентом, легкість, бадьорість і позитив . Аромат витончений, не обтяжливий, не буде викликати головну біль.
На собі я його чітко відчуваю приблизно 2-3 години.

Я не бачу обмежень щодо вікової категорії, пори року, чи стилю одягу. На мій погляд він універсальний.

Мені дуже сподобався.