SKOMSKA

Розгадаємо ребус?

Розгадаємо ребус?

А на фото досить дивний , але практичний аксесуар для ванної кімнати .

Я люблю тверді мила, але дуже не подобається, коли вони з часом починають розмякати .

Тому я користувалась останні роки лише рідким милом.

Але тепер все зміниться.

Я знайшла магнітний тримач для мила Magentic Soap Holder.

Розгадаємо ребус?

Прикріпляю детальні , наглядні фото )

Тримач виготовлений із нержавіючого заліза ABS.

В нього влаштований магнітик.

Має сріблястий колір .

Розмір: 6см*5,5см*8см

Вартість близько 100 грн .

Кріпиться до поверхні на двохторонній скотч, який вже є на аксесуарі.

Маємо круглий диск із боками, які нагадують хвильки .

Саме його ми вставляємо в мило (якщо важко це зробити - можна мило трішки розмочити) .

Для себе я обрала від Mixtura з розпаковки : https://club.makeup.com.ua/looks/44487/ .

Це виявилось зробити досить легко , не потрібно багато зусиль .

Диск фіксується сильно , не вилазить , та не розкришує мило.

Після цього легким рухом руки - підносимо мило з залізним диском до тримача і магнітик відразу його ловить , та надійно тримає.

• Ось так виглядає у ванній . Тримається надійно . Дуже зручно користуватись .
  • Його з легкістю можна прикріпити на будь-яку, гладеньку поверхню: плитку, дзеркало, скло , та ін .
  • Більше ніякого розмякшого мила . Це дуже радує. Завдяки даному розміщенню- мило висихає між використанням і даний процес продовжує його термін користування.
  • Тримач компактний, має мінімалістичний дизайн , який впишеться в будь -який дизайн ванної кімнати .
  • Доступна ціна.
  • Для кріплення магнітної мильниці не потрібно свердлити отвори у стіні або забивати дюбелі. Адже тримач кріпиться до вертикальної поверхні за допомогою двостороннього скотчу, вже розміщеного на задній стінці корпусу.

Які ще аксесуари ви використовуєте для полегшення життя)? Діліться досвідом)