getejra

Перший тест моїм тіням

Перший тест моїм тіням
Перший тест моїм тіням
Перший тест моїм тіням

На вихідник сіла перебрати косметичку з декоративною косметикою, багато вирішила викинути і заодно вирішила хоч спробувати текстуру тіней, які купила на якихось емоційних качелях, бо я ж ними вже не користувалась багато років.

зачепила мене своєю яскравістю та кольорами, але коли її розпакувала вдома -побачила що зелений колір, із-за якого я фактично на неї і повелась - розсипався. а також сірий, який би мені пасував. сказати, що мене це засмутило - не сказати нічого, так як купувала в фізичному магазині - була добряче на себе зла, що не перевірила її нормально. можливо, саме це й відбило бажання користуватись. Але вирішила посвотчити кольори, які залишились - і більшість з них мені справді сподобались. Оксамитова текстура, добре пігментовані, шимерні сяють і переливаються різними відтінками. Матові трохи пилять і жовтий взагалі лягає паршиво (та я ним і не планувала користуватись). Все ж таки хочу користуватись деякими шимерними, тому цікаво чи не будуть осипатись. Хочу придбати собі базу нікс, сподіваюсь вона їх втримає)

GlamBee Magnific Makeup я купила лише заради зеленого кольору, подібного до того, який розсипався в ламель.Палетка доволі бюджетна, якщо ще й брати по акції - це дуже дешево.

Матові тіні мають насичений колір, добре пігментовані. Пилять, але не критично, добре розтушовуються. І взагалі в них така текстура, наче це кремові тіні - мене це дуже здивувало, спочатку подумала, що це від дії спеки, але у синьої палетки такого немає.

Темні відтінки лягають тонким шаром, не пилять, добре нашаровуються та розтушовуються.

Сяючі відтінки для мене як дуохромні спаркли, дуже тонко лягають та мають акуратне сяйво.

А ось цю палетку Glambee Stellar Makeup я отримала на касі в подарунок до фіолетової. Для мене тут мало кольорів, які личать мені, але з ними точно можна зробити якийсь вечірній мейк. Хотіла віддарувати комусь з подруг - та ніхто не користується тінями як і я 🤣 По опису якості тіней все збігається з попередньою, єдине що вона відрізняється відсутністю кремової текстури. Пакування пластикове, але доволі хорошої якості: відкрились легко, не скрипіли.

Також в упаковках з тінями були приспособи, щоб полегшити малювання стрілок - поки не користувалась, тому не знаю чи зручні - але взагалі приємний момент.

У мене є тіні від Avon, які купувала суто по картинці з каталогу - в житті мене очікували кольори синця. Вони доволі дивні по якості, або я не знайшла до них підходу: пилять, осипаються та погано розтушовуються -плямами. Засвотчила окремо темний відтінок, з блискітами та поєдання обох - для макіяжу кілька разів наносила лише свілий з блискітками.