Hrystja_

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Спочатку я почну з консилера. З ним я вже знайома, користувалася таким минулого року. Його дехто порівнює з консилером Tarte. Тут я аналогії проводити не буд, бо не можу порівняти.

#testmakeupclub
#testmakeupclub

Відтінок 025. Для мене це максимально вдалий відтінок, який ідеальний на моїй шкірі. Колись мала 010, то він засвітлий навіть мені.

Консилер гарно лягає, гарно перекриває. Але, він дружить не зі всіма кремами під очі. В цьому плані він вибагливи, якщо якийсь крем йому "не зайде ", то може западати в зморшки чи скочуватись. І шкіра має бути дуже добре зволожена. Тоді він виглядає класно.

Дуже зручний аплікатор, гарно наноситься, розтушовується теж без проблем.

Як для мене-це ідеальний бюджетний консилер на кожен день.

Нею зацікавилася ще минулого року, але якось забула. Тож дуже зраділа, отримавши її в боксі.

Це серія Rimmel kind&free, яка створена з натуральних інгредієнтів і перероблених матеріалів.

На моїй шкірі він ідеальний.

Основу ще називають основою-тінтом. Вона трохи рідка, але ідеально лягає на лице. Не комедогенна і підходить для чутливоі шкіри. Не має мінеральних олій чи ароматизаторів.

Цією основою я справді дуже задоволена. На літо вона мені ідеальна. На шкірі практично не відчувається, і не залишає слідів, вона ніби поглинається в шкіру.

Містить екстракт алое і комплекс вітамінів Е і В5. Не скочується і не залишає липкості. І ще, вона ніби матує, бо з нею моя жирна шкіра не блистить, як млинець. Навіть тепер нема необхідності так часто використовувати пудру.

Але, тут ще варто врахувати, що в мене не проблемна шкіра. Чи буде перекривати акне і всі інші проблеми...не знаю. В мене тільки пігментація, з якою вона справляється ідеально.

Тут, однозначно, 10/10. Я шукала щось таке на літо.

Тож тепер маю фаворита.

Вона складається на 99% з натуральних інгредієнтів. Щітка зроблена з 100% органічного біоволокна. Не має мінеральних олій. Особисто мене такі факти в косметиці дуже радують.

Також містить органічне масло ши і біотин.

Максимально зручна для мене щітка, яка легко профарбовує і розділяє вії. Не залишає грудочок і не злипається. Пахне вона мені якимось тюльпанами, чи що🤔. Ну в будь-якому випадку запах в неї якихось весняних квітів.

Звичайно, вона не зробить віям ефект віяла чи "вії до неба", але свої функції виконає всі сповна. Для мене це ідеальна туш на кожен день. В мене практично не видно вій, тож для мене вона робить ідеальний результат.

Відколи отримала, фарбуюсь тільки нею. Вона не осипається, не розмазується і не тече. Не всі туші можуть так себе показати. А ще супер легко змивається, одним помахом...без жодних зусиль.

Тому вона в мене тепер стала на сходинку вище за всі туші, які в мене є. А через склад тим більше. Їй також ставлю найвищу оцінку.

І ще раз дякую Makeup за можливість знайомитися з новою для мене, і дійсно класною косметикою❤️.