Tanserb

DSQUARED2 Wood Pour Femme

DSQUARED2  Wood Pour Femme

Країна ТМ: Італія

Стать: для жінок

Класифікація: міддл ап

Тип аромату: деревинні, квіткові

  • Початкова нота: Конвалія, Османтус, Сицилійський мандарин
  • Нота серця: Листя малини, Магнолія, Пелюстки жасмину
  • Кінцева нота: Біла деревина, Кедр
DSQUARED2  Wood Pour Femme

Колись у мене був пробник парфюма She Wood від DSQUARED². Він мені дуже подобався своїм деревинним направленням. Його, мабуть, зараз зняли з виробництва, бо той аромат я вже ніде не бачу у продажу. Думки купити повний флакон у мене були. Тому, мені було ну дуже цікаво познайомитись з більш ніжним ароматом цього бренду - Wood Pour Femme

Мій пробник (да й сам флакон) виконан у рожевих кольорах, й цей колір гарно відображає настрій парфюма. А він такий жіночний, ніжний та яскравий одночасно, дуже позитивний.

Спочатку парфум звучить дуже життєрадісно та яскраво, свіжими нотками солодкого мандарину та квіточною ніжністю конвалій. На цьому етапі він дуже простий, але позитивний. Трохи згодом аромат розкривається та стає більш гармонійним та збалансованим. Вступають в гру деревинні нотки. Вони парфум й балансують, не даючи йому бути звичайним квітково-фруктовим компоти ком. Деревину тут звучить дуже ніжно, м’яко, не набридливо. Вона тут дуже красива. Але саме ці деревинні нотки дають ізюмінку парфюму, роблять його благородним та гармонійним. Саму малину я зовсім не чую. Правда, й у піраміді заявлені листя малини.

Це чудовий аромат на кожен день, в офіс, на прогулянку. Він не душить навіть у жару. В ньому є трохи сладкості, але її дуже гарно збалансовують цитрусові нотки та деревинні. М’який та позитивний. Скоріш свіжий, ніж солодкий. І ця м’яка та ніжна деревина! Мені він дуже зайшов. До речі, у цього парфюма непогана стійкість. Годин 8 він тримається на шкірі.

Ще хочу сказати, що DSQUARED2 Wood Pour Femme саме так красиво розкривається саме на шкірі. Нажаль, на одязі оці м’які деревинні нотки, які мені так подобаються в ньму, майже не відчутні. Але на шкірі цей парфум чудовий!

Я так розумію, що парфуми бренда DSQUARED2 мене чіпляють. Треба буде познайомитися поближче з цим брендом