𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Tink Superfood For Body Mango & Milk Proteins

Tink Superfood For Body Mango & Milk Proteins

У Tink дуже круті скраби, в які не можливо не закохатись починаючи від аромату, текстури і ефекту.
До цього скрабу у мене було крем-суфле "Манго та молочні протеїни", аромат якого мене просто підкорив, тому я вирішила спробувати з цієї серії і скраб.

Tink Superfood For Body Mango & Milk Proteins

Засіб представлений в класичному форматі цього виробника: це зручна пластикова банка, етикетка на ній містить всю необхідну інформацію про продукт. Кришка відкривається легко і надійно закривається. Для мене все зручно і практично.

Цукрова маса дуже густа, не олійна. Кристали цукру стандартного розміру, без гострих країв.
Аромат трохи відрізняється від крему-суфле тим, що я не чую в ньому виражених молочних нот, наче манговий йогурт. Скраб має суто манговий аромат, в міру стиглий, без зайвої солодості і з незначною трав'янистістю, притаманною цьому екзотичному фрукту. Попри це, аромат все одно дуже класний, соковитий і приємний. Він яскраво розкривається в процесі і залишає після себе тонкий і ніжний фруктовий шлейф

Набираючи необхідну порцію, скраб не осипається, кристалики гарно між собою зчеплені, по вологій шкірі розподіляються добре. При масажі текстура набуває білого кольору, а при контакті з водою перетворюється наче на емульсію і створює ніжну піну. Цукор розтає не швидко і дає можливість якісно провести скрабування.

Кристалики не травмують шкіру, відчуття досить комфортні. Скрабуючий ефект як раз такий який я люблю, і не надто делікатний і не грубий, але звісно ще залежить від інтенсивності тертя.

Скраб чудово очищує, м'яко видаляючи ороговілий шар, змивається легко, без зусиль, жирної плівки не залишає. В процесі масажу викликає дуже приємні емоції від аромату і самих відчуттів. Після нього шкіра неймовірно гладка і м'якенька, більш пружна і еластична. Сухість і стягнення відсутнє. В поєднанні із кремом-суфле цієї ж серії - це кайф для шкіри! Тіло якісно зволожене, оксамитове на дотик і виглядає більш привабливо.

Цукрові скраби обожнюю за те, що на відміну від сольових, вони не печуть, не пощіпують і не подразнюють епідерміс; ними можна користуватися незалежно від певних обставин (після гоління, чи присутніх на тілі подряпин).

Скраб з манго став ще одним моїм фаворитом від Tink. Витрачається він економно, має гарну текстуру і класний екзотичний аромат, тому від мене щира рекомендація.