Avenue Des Parfums Home Bergamot & Flower
Made in Ukraine 🇺🇦
Ароматизація приміщення для мене є важливим акцентом для створення особливої атмосфери домашнього затишку і комфорту. Приємно, коли оселю наповнює ароматна композиція і вносить свою гармонію.
Залежно від складу, аромадифузор може позитивно впливати на оточуючих, володіючи заспокійливими, розслаблюючими і тонізуючими властивостями.
На літо я вирішила обрати не обтяжливий аромат, який би заполонив простір легкістю і свіжістю, бо у спекотні дні цього дуже не вистачає.
Із всього асортименту від AVENUE des PERFUMS зупинилася на "Bergamot & Flower".
За описом він як раз дуже сподобався, бо входить до групи акватично-квіткових ароматів.
За рекомендацією виробника його краще розмі щувати у вітальні або в зоні передпокою.
Об'єм засобу 100 мл.
Аромадифузор упакований в картонний коробок. В комплекті містить 6 аромапаличок і сам флакон.
Дизайн засобу дуже красивий і оригінальний, стане прикрасою будь якого інтер'єру.
Флакон зроблений зі скла, рідина всередині кольору морської хвилі. Зверху є захисна кришка, основний ковпачок теж знімається
Від кількості вставлених паличок буде залежати інтенсивність звучання аромату і витрачання рідини, хоча на це ще впливає розмір приміщення, вологість і температурний режим. Для більш активної ароматизації палички слід перевертати раз на тиждень.
Піраміда аромату
Початкова нота: Бергамот
Нота серця: Водяний гіацинт, Жасмин, Троянда
Кінцева нота: Білий мускус
Мої враження
Аромадифузор дуже приємно пахне. Я чомусь більше відчуваю домінантність бергамоту, ніж квітковість. Аромат, який він розповсюджує - свіжий, прохолодний, з яскравим цитрусовим акцентом та притаманною цьому фрукту легкої терпкості і гірчинки. Також відчувається певна трав'янистість і зелений чай.
Із квітів я впізнаю тільки жасмин, він звучить дуже ніжно і тонко. Мускусна база додає трохи деревного акценту.
Приміщення заповнює приємна цитрусова свіжість, в міру інтенсивна, не різка, але зі своїм характером, яким наділений бергамот. Мені ця композиція дуже подобається. Вона не напрягає, не дратує, звучить благородно.
Я залишилася задоволена своїм вибором.
Коментарі (0)