saumary

Чергова насолода чи несподіваний результат?

Чергова насолода чи несподіваний результат?

Привіт! Хочу поділитись враженнями від використання альгінатної маски Joko Blend базисної універсальної для обличчя і тіла.

Почнемо як завжди з пакування і його вмісту і перейдемо до власних вражень😊

В пакетику з дизайном звичним для масочок від Joko Blend знаходиться ідеально білий порошок, при розведенні з водою він не змінює свого кольору, а залишається таким же чисто білим, натяку на прозорість взагалі немає.

Розмішується з водою швидко, у мене вийшло майже ідеально і без комочків, застигає не надто швидко, тобто нанести на усе обличчя реально до того як почне застигати.

Віддушки ніякої немає, але запах присутній типовий альгінатним маскам, він не надто сильний, але приємний, на обличчі не залишається зовсім.

Як і інші маски, я замішувала цю в скляній чашці та наносила з допомогою силіконового пензлика, ним дуже зручно розподіляти маску по обличчю, а найкраще те, що ним можна дістати з чашки усе до останньої краплі.

Я обрала пакетик у якому 20 грамів, для знайомства, і розділила його на дві частини, тобто за один раз використала 10 грам, такої кількості вистачає лише на обличчя, якщо ви любите наносити маски і на зону декольте, то раджу розводити увесь пакетик за одне застосування.

Також виробник зазначає, що маска підійде власницям усіх типів шкіри та надасть ефект помʼякшення, розгладження та тонізування.

Робила цю масочку я зранку і ефект був дуже помітний протягом усього спекотного дня!

Тож чи в захваті я від цієї маски?

Однозначно так! Навіть при нанесенні я помітила великий плюс, маска віддає прохолоду та освіжає обличчя, протягом того, як вона застигає, відчувається холодок і вже здається, що не так спекотно, тому, дівчата, беріть на замітку.

Після застосування маски шкіра стала дуже мʼякою, приємною на дотик та гладенькою, на вигляд стала свіжою та з рівним тоном. Також я помітила, що протягом усього дня, вона менше жирнилась ніж зазвичай і ввечері перед вмиванням жирного блиску майже не було, хоча зазвичай його доволі багато.

Якщо ви ще не знайомі з альгінатними масками та брендом Joko Blend, дуже раджу розпочати знайомство саме з цієї маски, я вважаю, що це саме та базова універсальна маска, яка підійде абсолютно усім бо вона немає ніяких віддушок, але дає чудовий результат.