☕️ Karina ☕️

BLESS BEAUTY ТІНТУЮЧА ТУШ ДЛЯ БРІВ

BLESS BEAUTY ТІНТУЮЧА ТУШ ДЛЯ БРІВ

Я маю від природи темні брови, але є волоски, які тонкі та не такі яскраві, як інші. Це моя перша тінтуюча туш для брів. До цього я завжди використовувала олівець, а зверху прозорий гель для брів.

Але я дуже задоволена, що спробувала цей продукт. Швидко та легше оформити брови саме з ним - не проблема.

🤎Опис від виробника - Тінтуюча туш для брів Permanent Tinted Brow Mascara від Bless Beauty чудово приборкує неслухняні волоски брів. Туш забезпечує легке фарбування, надає бровам більш об’ємного й чіткішого вигляду. Зручна щіточка промальовує кожну волосинку і заповнює невеликі проміжки між ними. При висиханні туш набуває натурального кольору та фіксує брівки на 12 годин.

BLESS BEAUTY ТІНТУЮЧА ТУШ ДЛЯ БРІВ

🤎Пакування - як і в більшості схожих засобів. Щіточка супер зручна, обмежувач я б зробила менший, щоб не так багато продукту набиралось (але це вже індивідуально). Не протікає.

🤎Об'єм - 8 мл

🤎Виробник - Польща.

🤎Відтінок - 03 dark brown.

🤎Аромат - практично відсутній. При нанесенні не відчувається.

🤎Текстура - туш коричневого кольору.

🤎Як використовую - надлишок продукту із щіточки прибираю, щоб не наставити плям, або не склеяти всі волоски разом. Просто легенько проходжусь по волосках, зачісуючи та надаючи їм потрібної форми щіточкою. Можу в кінці підкорегувати звичайною щіткою для розчісування брів.

Прикріпляю фото результату.

🤎Враження - я задоволена цим засобом. Він легкий у використанні. Брови надійно фіксує, додає їм чіткості та виразності. Швидко схвачується. Відтінок підібрала ідеально. За допомогою пензлика чи скошеної щіточки, при бажанні, можна додати чітких ліній чи домалювати волоски. До того ж, для мене це швидкий та зручний варіант оформити свої брови

Рекомендую спробувати 🤎