Zera Khaibulaeva

Шампунь для бороди

Шампунь для бороди

Proraso-чудовий італійський бренд , з яким ми вже знайомі, я вже ділилась з Вами враженнями чоловіка від подарункового набору серії “Wood & spise”. І скажу одразу, якби мали можливість порівняти аромати, то одразу обрали б цей- «Cypress & Vetyver». Тут ну просто неймовірно приємний аромат😍 Якщо в жовтій серії “Wood & spise” є нотка ладану, кедру, розмарину, то аромат «Cypress & Vetyver» його перевершив і мене зачарував. Тут є ноти кіпарису(я обожнюю аромат кіпарису), ветиверу і трохи свіжості від цитрусів.

Шампунь для бороди
Шампунь для бороди

Флакон має дуже зручний дозатор, обʼєм флакону 200 мл.

Консистенція рідка, прозоро-коричнева. Піниться гарно, піна мʼяка, не агресивна.

У складі шампуню є саліцилова кислота та касторова олія, що дозволяє гарно очищати та пробуджувати ріст волосся, також касторова олія помʼякшує волосся , полегшує розчісування та вкладання, дає натуральний блиск.

Шампунь має мʼяку миючу основу, не подоазнюючи іі, заспокоюючи, він ретельно очищує і абсорбує забруднення та залишки себуму.

Як мій чоловік використовує?

Змочує бороду теплою водою, наносить шампунь на руки, розтирає, наносить на волосся, масажує. Змиває мʼяку піну і потім вкладає іншими доглядовими засобами.

В результаті борода чиста, гарно викладена і має дуже приємний аромат.

Ми з чоловіком однозначно рекомендуємо цю лінійку для чоловіків ❤️

Бренд має чудові подарункові набори у гарній металевій коробці, які дуже сподобаються Вашим бородачам❤️