Чистикова Дарья

Тестування догляду за бородою від Proraso

Тестування догляду за бородою від Proraso

Добралася до Mеn's Space 🥰 Мій коханий володар густої бороди вже декілька років. Зазвичай він користується засобами які "впарили" йому співробітники барбершопу, але як правило, мені ці "убойні" запахи не завжди подобаються. Тож вирішили піти на компроміс, та обрати аромат який буде подобатися нам обом.

Пошукавши трохи на мейкапі я зупинилась на бренді Proraso. Цій італійській компанії вже понад 100 років і чоловіки по всьому світу довіряють свій догляд за шкірою обличчя та бородою саме їй. Брати повнорозмірну версію не ризикнула, хоча і відгуки були хвалебні, тож почали з пробників, благо вони доступні до придбання.

Чоловік з радістю приступив до тестування, були мініатюри шампуню для бороди та бальзамів з таких серій як Cypress & Vetyver, Azur Lime, Wood & Spice. Щоб не змішувати аромати, це розтянулось аж на тиждень.

Першою була серія Proraso Cypress & Vetyver. Засобу у пробнику більш ніж достатньо, навіть бальзам поділили на два рази, шампунь до речі теж можна було поділити, що і зробили з наступними пробниками. Шампунь гарно милиться, навіть дуже гарно, після нього борода стає м'якою, легко розчісується. Тут плюс, адже розхід при купівлі стандартного пакування буде мінімальним👌 Ці ж характеристики відносяться до всіх пробників 💯

Перейдемо до головного, до ароматів:
💙 Cypress & Vetyver (кипарис і ветивер). Суто мої враження, наче пахне якоюсь фінською сауною, різкуват, на любителя хвойних та травенистих. Чоловіку теж не сподовався 🙊
💜 Azure Lime (лайм та м'ята)
Шампунь має такий запах дорогого чоловічого парфюму, без всіляких ноток  хвойних лісів та дерев 😂, насичений, але не глибокий. Бальзам для бороди трохи відрізняється, має явний запах евкаліпту чи м'яти, завдяки чому є неабиякий охолоджувальний ефект (трохи теж потестувала 😊). На мою думку, більше підходить для таких брутальних чоловіків з довгою бородою. Ноток цитрусів виходячи з назви я взагалі не почула.
💛 Wood & Spice (древесина та спеції)
Запах насиченого парфюму з нотками древесини, серьозний, нагадує віскі, стійкий та глибокий, трохи різкуват. І знову ж таки, по моїм враженням, такий для солідних чоловіків, з акуратною короткою бородою.

Одноголосно обрали фаворита Azure Lime (я за ароматом, чоловік за охолоджувальним ефектом), зовсім трохи "програв" Wood & Spice, який теж здався непоганим, можливо для наступного разу.

Тепер є повний набір з серії Azure Lime: шампунь, бальзам, олія. Доречі олія теж трохи з евкаліптом, не жирнить, витрачається заощадливо (всього кілька крапель з дозатора піпетки), добре розподіляється та вбирається. Після нанесення жорстке волосся бороди чоловіка стає м'якшим і набуває красивого доглянутого блиску. При використанні всього комплексу окремо використовувати парфюм вже немає необхідності, стійкість на 5+

Ось так, і чоловік радий обновкам, і я ароматом🥰  Дівчата, діліться, який аромат вам подобається на ваших чоловіках?