Strange Love

Тenga Easy Beat Egg: Найкращий подарунок для чоловіка

Тenga Easy Beat Egg: Найкращий подарунок для чоловіка
Тenga Easy Beat Egg: Найкращий подарунок для чоловіка

Tenga Easy Beat Egg - це серія одноразових мастурбаторів-яєць, які відрізняються оригінальним дизайном і різноманітними текстурами. Ці секс-іграшки виготовлені з високоякісного надм'ягкого силікону, він дуже еластичний та приємний на дотик .

Мастурбатори мають універсальний розмір, який підходить для більшості чоловіків. А вся "фішка" в рельєфах всередині цих яєчок: саме ці різноманітні текстури дарують абсолютно нові відчуття чоловікам.

Tenga Egg дуже компактні та прості у використанні. Просто зірвіть плівку, відкрийте пластикове яйце-корпус, видаліть внутрішню вставку, змастіть саме силіконове яйце лубрикантом на водній основі, який йде в комплекті. Готово.

Хоч виробник і стверджує, що Tenga Egg одноразові, їх можна використовувати до 3-4 разів, ретельно промивши спеціальним милом для секс-іграшок. Просто з часом Tenga Egg розтягуються і втрачають пружність. Тим більше, що зараз з'явилася серія "Stronger", яка ще більш пружня і міцна.

Як на мене, це чудова ідея подарунку для другої половинки. Бо, за словами мого партнера, відчуття з Tenga Egg відрізняються від усіх уже звичайних видів стимуляції. Це щось нове і кардинально інше, чудовий спосіб внести різноманіття в секс.

Tenga Egg - шикарний інструмент прелюдія, проте його можна використовувати і на самоті. Він займає мало місця і має зручний пластиковий боксик для транспортування.

І коли коханий каже: "Може замовимо ще кілька інших видів Tenga Egg?", - це про щось таки каже!

Рельєф "Surfer" являє собою хвилясті виступи, які розташовані по всій внутрішній поверхні яєчка. Вони забезпечують приємну інтенсивну стимуляцію.

Для інформативності відгуку, я відкрила це яйце, аби показати вам його більш детально. Ось як виглядає Tenga Egg всередині. Нагадаю, у кожного виду Tenga Egg - свій індивідуального внутрішній рельєф.


Рельєф "Tornado" являє собою спіралеподібні виїмки, які розташовані по всій внутрішній поверхні яєчка. Вони забезпечують більш різку та інтенсивну стимуляцію.

Tenga Easy Beat Egg - це відмінний вибір для тих, хто хоче спробувати щось нове і цікаве в світі сексу. Яєчка виготовлені з високоякісних матеріалів, мають оригінальний дизайн і різноманітні текстури. Вони забезпечують незабутні відчуття і гарантують яскраві оргазми.

Я рекомендую Tenga Easy Beat Egg , хто шукає новий спосіб отримати чи принести задоволення.

Ми протестували вже кілька видів, зупинятися не плануємо. В майбутньому обіцяю створити ТОП-3 найкрутіших за версією мого партнера😅