𝒯𝒶𝓉𝓎𝒶𝓃𝒶

Крем-спрей для волосся 17 в 1

Крем-спрей для волосся 17 в 1

Незмивні засоби для волосся для мене являються обов'язковим етапом в догляді. Особливо полюбляю кремові текстури.
У мене освітлене довге волосся, пошкоджене по довжині і є наявність посічених кінчиків, тому застосовую цілий комплекс заходів, щоб повернути йому більш доглянутий вигляд.

Крем-спрей для волосся 17 в 1
Крем-спрей для волосся 17 в 1
Крем-спрей для волосся 17 в 1
Крем-спрей для волосся 17 в 1
Крем-спрей для волосся 17 в 1

Крем-спрей від Joko blend 17 в 1 має цілий список напрямків по догляду. Його формула збагачена амінокислотами шовку і кератином.

Крем-спрей має зручний формат. Пластиковий флакон оснащений дозатором. Натискається легко і рясно розпилює кремовою хмаринкою, не плюється. Його можна відразу розпилювати на волосся, а також попередньо розтерши в долонях переносити на полотно. У другому випадку його просто можна ретельніше розподілити, не обділивши жодну прядку.

Засіб представляє собою напівпрозорий не густий кремовий флюїд, легкий, не жирний.
Аромат асоціюється з салонними засобами, пахне дуже приємно, свіжо і загалом круто. На волоссі запах відчувається деякий час, але більш легкою вуаллю.

Крем можна використовувати як на сухе, так і на вологе після миття волосся. Я його наношу по різному: обов'язково після миття голови та інколи на сухе.

Крем гарно себе показав на моєму волоссі.
Він значно полегшує розчісування.
Завдяки йому волосся стає більш гладким, пухнастість приборкується, а на дотик воно м'яке, шовковисте і розсипчате.
Засіб зовсім не обтяжує, не робить волосся на вигляд брудним. Однаково чудово працює як на вологому, так і сухому, вбирається швидко, не залишаючи липкості, не склеює прядки.
Він не провокує електризацію.

Також крем захищає від високих температур. Після миття частіше всього я сушу волосся феном, тому для мене цей пункт дуже важливий і можна окремо не наносити термозахист.

Крем-спрей мені сподобався по багатьом характеристикам: він має легку текстуру, приємний аромат і гарно доглядає за моїм пошкодженим волоссям.