Pilirina 💛💙

INJUL Cherry Me: вишневий дует, який покорив моє серденько

INJUL Cherry Me: вишневий дует, який покорив моє серденько
INJUL Cherry Me: вишневий дует, який покорив моє серденько

У кожного б'ютіголіка є своя слабкість. Моя - ароматні штуки для тіла. Не можу встояти перед черговою баночкою.

Обожнюю естетику та якість, бренд INJUL задовольнив моі потреби. Героєм мого сьогоднішнього відгуку стане чудовий вишневий дует Cherry Me від цього нового українського бренду, який створили подруги Інна та Юлія (так легше запамʼятати назву). Дизайнери цікаво втілили ідею логотипу в взагалі весь неймінг. Радію за дівчат, бо бачу настільки відповідально та з любовʼю вони відносяться до свого дітища.

Відразу зазначу, що аромат у засобів цієї лінійки божественний. Нагадує парфум Tom Ford Lost Cherry.

Як театр починається з вішалки, так і тут із пакування на вищому рівні: мішечок з льону з шовковими стрічками, якісна декоративна стружка, все оформлено в одному стилі. Тут все алєс 👌 Якщо замовляти всліпу у якості подарунку - він буде розкішний.

Скраб має приємну пухку текстуру. Олії, що входять до складу, не дають скрабуючим частинкам розпадатися і тому вони не обсипаються коли втираю у шкіру.

При зіткненні з водою стає схожий на молочко для тіла із скрабуючими частинками. Тобто він не просто вилущує і робить шкіру гладкою, та ще й м'яко доглядає, зволожуючи її завдяки ароматним олійкам у складі. Скрабую найпроблемніші місця – стегна, попу, живіт. Тим самим розганяю лімфу і готую шкіру до подальшого догляду.

Скрабуючі абразиви м'яко видалять ороговілі клітини, стимулюють кровообіг, повертаючи шкірі тонус і пружність.

Кокосова олія відновлює захисний бар'єр, живить та зволожує клітини епідермісу. А олія мигдалю пом'якшує шкіру, прискорюючи процеси регенерації.

Аромат цукрової вишні викликає дике бажання з'їсти цей скраб. Я ховаю від малечі, бо спроба втопитт туди палець і лизнути його вже була. Благо, що складові безпечні.

Аромат вишні тримається у повітрі навіть після виходу з ванної 😍

Комбінація інгредієнтів з оліями, маслом Ши, вітаміном Е та ароматом цукрової вишні огортає шкіру шовковистою текстурою. Лосьйон тане під пальцями, швидко вбирається, залишаючи шкіру мʼякою та зволоженою без жирного відчуття.

Текстура не жирна, ближче до легкої.

Для покриття шкіри його потрібно зовсім небагато. Білий колір швидко поступається місцем прозорості. Крем вбирається за лічені миті.

Аромат казковий - стійкий, насичений. Жодної хімозності. Наче я пірнула носом у вишневий конфітюр.

У спеку можна навіть не користуватися парфумами.

Аромат по типу Lost Cherry залишає насичений компліментарний шлейф, який привертає увагу оточуючих.

Подобається лаконічний дизайн лосьйону.

Дозатор працює як годинник - пружний, можна регулювати отриманий об'єм за ступенем натискання.

На поличці багато відкритих баночок та тюбиків, але до цього лосьйону рука тягнеться практично щодня.

Моя порада: тримайте і цю баночку подалі від дітей. Мало того, що крем схожий на сметану, то він ще й божевільно смачно пахне - сильний аргумент спробувати крем на смак 😂

Рекомендую придивитися, якщо хочеться побалувати себе і купити щось красиве і смачненьке. Вишневий дует для мене виявивився бездоганним. Тепер я належу до тих, хто із захопленням буде розповідати про Cherry Me 🍒