Sofiia_Ts

Матувальний тонік Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Tonic | PART 3

Матувальний тонік Joko Blend Skin Detox Mattifying Face Tonic | PART 3

Всім привіт! Зразу відповім на запитання про спирт, оскільки в багатьох продуктах він зустрічається, але всі його часто відміняють. Так, для чутливої та сухої шкіри це табу, оскільки він дасть подразнення, та ще більше зневоднення шкіри.

Проте для жирної та товстої шкіри це буде спасінням, оскільки спирт розчиняє надлишковий себум та надає матувальний ефект. Але на забуваємо про потужне відновлення та зволоження опісля! Все працює в комплексі!

Тонік показаний якраз для комбінованої та жирної шкіри обличчя, і у всіх застереженнях і протипоказаннях вказано, що це не для сухого і подразненого типу. Тому не забуваємо вчитуватись в текст, та дослухатись до власних потреб шкіри і слухатись її.

А тепер поговоримо детальніше про продукт:

Вся лінійка представлена в приємному пастельному відтінку зеленого кольору, це підкреслює натуральність продукції та справді по літньому вайб🍃

Тонік у картонній дизайнерській коробці, на якій видно текстуру продукту, а також на якій вказана вся детальна інформація про засіб, спосіб застосування та склад.

Баночка виконана з міцного білого матового пластику, майже вся інформація дублюється. Кришечка фліп-топ. Має приємний легкий солодкий фруктовий аромат та абсолютно водянисту текстуру.

Тонік рекомендують наносити на ватний диск, і протирати ним обличчя. Я пробувала і такий метод, і зразу наносила на лице. Так як шкіра обличчя в мене чутлива, я цей продукт наношу на шию, чоло та скроні, де найбільше я бачу лишній себум. Засіб прибирає жирний блиск і надає відчуття свіжості та чистоти, тон стає рівніший та матовий.

Aqua (Water), Alcohol Denat., Sorbitol, Pentylene Glycol, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Niacinamide, Glycerin, Laminaria Digitata (Horsetail Kelp) Extract, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Allantoin, Panthenol, Parfum (Fragrance), Citric Acid, Sodium Benzoate, CI 42090, CI 19140, Hexyl Cinnamal, Linalool.

Тонік на основі води та спирту, який тут виконує антисептичні властивості, допомогає допомагає іншим діючим речовинах проникнути в глибокі шари шкіри. А саме ніацинамід покращує тон та тонус шкіри, а алантоїн та пантенол забезпечує заспокоєння, зволоження, та живлення. Також присутність синтетичних зволожувачів допоможе утримати вологу в шкірі. Є консерванти, які можуть всім не підійти, тому не для власниць високої чутливості.

Тонік Joko Blend добре регулює секрецію шкірних залоз, підсушує висипання, попереджує появу нових, прибирає лишній себум та надає матовий ефект. Рекомендую жирній, чи схильній до жирності, нечутливій шкірі, або для зон, які мають надмірну секрецію.