K_Filonenko

LN Pro NIB Liner Маркер для очей

Якщо для вас також однакові стрілки на обох очах це магія, яка вам ніяк не дається. І стрілки закінчуються зазвичай словами "і так піде" або "ну наче однакові".
Якщо ви чіпляєтеся, що своїх рідних з питаннями "подивись, чи однакові", тоді ми в одному таборі. 😉
Нещодавно я знайшла для себе ідеальну підводку-фломастер. Підводка має стильну білу упаковку з кришечкою. Не тече і не вимащується. Має дуже цікавий стержень (ніби пензлик), за допомогою якого легко контрольвати товщину лінії. Я такого раніше не зустрічала, але він дуже зручний, мені подобається більше за класичний стержень фломастера. Чорнило дуже гарно промальовує шкіру, без пробілів. Кінчик такий тоненький, що можна намалювати ультратонку лінію, або ж підправити де потрібно без ляпів. Намагалася сфоткати, щоб показати стержень, як тільки могла)
Стійкість у підводки досить хороша, в мене тримається без розводів та не тече до кінця дня. Але слід пам'ятати, що якщо терти руками, наврядчи з цього вийде щось хороше. Змиваю гідрофілкою без проблем і ефекту панди.
Ще один великий плюс - це ціна! Для цього продукту вислів "ціна = якість" не відповідає, адже якість, як у дорогих підводках. Ціна дуже вигідна. Я купувала за 102 грн по акції.
Я досі не знаю, як намалювати однакові стрілки, але з цією підводкою зробити їх схожими в сотні раз простіше))
Це моя особиста знахідка 2024 року! Рекомендую!

17 липня, 2024
K_Filonenko
17 липня, 2024