Yuriivna

#testmakeupclub

#testmakeupclub

Дані засоби є для мене новим знайомством,на моїй пам'яті саме такі засоби ще не тестувала.А саме на тестуванні прийшло:

1.Туш Rimmel Kind & Free Clean, Volumizing & Lengthening Mascara (Black)

2.Тональний основа Rimmel Kind and Free Skin Tint Moisturising Foundation 010 Rose Ivory

3.Консилер Rimmel The Multi-Tasker Concealer 025 Rose Ivory

#testmakeupclub

Я маю світлу шкіру,колір саме rose ivory підійде для літнього варіанту,шкіра виглядає після тонального не як білий лист,а навпаки дуже натурально та природньо.

Тональний крем йде у пластмасовій тубі,яка має ковпачок,який відкривається.Проте з туби не витікає засіб одразу після відкриття ковпачку,це плюс.

Консистенція у тональній основі легка,після нанесення на шкірі не відчувається,після себе залишає вологий фініш.Раніше мені подобались наглухо матовий фініш,а зараз віддаю перевагу все ж таки вологим,сяючим фінішним,наче шкіра сяє із середини,при цьому шкіра не виглядає як "млинець".Також після нанесення тону,на шкірі немає відчуття маски,він доволі легкий та невагомий на шкірі. Перед нанесенням тонального,я обов'язково зволожую шкіру,а потім наношу сонцезахисний крем,доведено що даний тональний крем гармонійно поєднуються з кремами та сироватками інших брендів.

Тональний крем має середнє покриття,він все ж таки згладжує почервоніння,або сліди від пост-акне.Я маю поодинокі почервоніння та пост-акне,але після тонального вони вже й не такі помітні.Засіб можна наносити спонжем на обличчя,після обов'язкового зволоження шкіри,також тональний витримує шалену спеку.

Дана туш заявлена як екологічна,у складі немає ароматизаторів та мінеральних масел.Сама туш йде у тубі,яка має гарний колір та щіточку,яка розділяю та профарбовує навіть самі маленькі війки.Я профарбовую майже завжди два рази вії,інколи один раз.

Змивається туш без будь-яких зусиль,я змивала її звичайним гелем для вмивання,вона не розтирається по обличчя,добре вимивається,навіть без міцелярної води.Туш має насичений чорний колір,класична туш для повсякденного використання.

Від природи я маю ті вії,котрі мене цілком влаштовують,а дана туш тільки підкреслює сильні сторони те що дано природою.

Після нанесення вії ще більше набувають довжини та з'являється об'єм,проте він більше натуральний,аніж ляльковий.

Погляд стає виразним та відкритим,немає комків на віях,вії набувають чорного насиченого кольору.

Колір консилеру підлаштувався під колір моєї шкірі.Загалом у мене проблема з мішками під очима,проте це від поганого сну,а ось з темними колами цей консилер допоможе,він освітлює цю проблемну зону.

За рахунок легкої текстуру,консилер легко розтушовувати,при цьому перекриття гарне,з дрібними проблемами точно впорається,я саме такі і маю.Аплікатор великий та зручний,має ворсинки.

Спочатку я зволожую шкіру,а потім точково наношу засіб,залишаю до 15 секунд та починаю розтушовувати,навіть пальцями обережними рухами,або вологим спонжем.Через деякий час після нанесення можу помітити,що засіб лише трохи западає в складки під очима,проте засіб і так витримує шалений hardcore у вигляді шаленої спеки,тому я це швидко виправляю,загалом консилер при таких спекотних умовах витримує їх гідно.

Не можу не відмітити гарну ціну засобів,адже при такій ціні,засоби гідно витримують спеку,підлаштовуються під колір шкіри та є екологічно чистими.Складно обрати фаворита,адже кожний засіб це доволі приємне знайомство.