Цей засіб для вм ивання - моя абсолютна рекомендація!
Чудово очищує шкіру і не сушить її.
Усім привіт! Сьогодні хочу порадити вам засіб для вмивання з екстрактом грейпфрута від бренду Neutrogena.
Перша пляшечка в мене вже закінчилася, у флаконі з дозатором 200 мл, країна-виробник: Франція.
Засіб зручний у використанні, консистенція однорідна, гелева, гель густий, добре наноситься, трішки піниться, має неймовірний аромат грейпфрута, який я ще хвилин 10 чую за собою.
Як правило, одного натискання мені цілком вистачає на повноцінне вмивання, але після демакіяжу беру десь 2-2,5 порції гелю, адже вмиваюся ним вранці і ввечері після зняття макіяжу. Шкіра після вмивання не пересушена, є відчуття свіжості і чистоти.
Недолік в нього лише один - коли в пляшечці гель закінчується, високий порожній флакон одразу завалюється набік, якщо його поворухнути. Так що треба не затягувати з покупкою нового!
Знаю, що бренд має в асортименті ще декілька гелів для вмивання та поки прикипіла до грейпфрута, тож вже маю напоготові другий флакон, і рекомендую вам наш сьогоднішній продукт до покупки!
Знаю, що бренд має в асортименті ще декілька гелів для вмивання та поки прикипіла до грейпфрута, тожже маю напоготові другий флакон, рекомендую до покупки!
Коментарі (0)