Sofiia_Ts

Молочко для тіла Lunnitsa з шимером Gold

Молочко для тіла Lunnitsa з шимером Gold

Всім привіт! Це молочко я спішила якнайскоріше спробувати, бо його можна використовувати як догляд, при цьому лишає по собі дуже делікатне та натуральне мерехтіння 🔥

Зараз я наношу майже щодня на ніжки та ключиці, і отримала дуже велику кількість компліментів за надзвичайно натуральний та зволожений вигляд шкіри.

Молочко для тіла Lunnitsa з шимером Gold

Почну з пакування, це компактна прозора баночка 100 ml з міцного пластику, текстуру можна побачити неозброєним оком, бо це сяйво зразу замітно. Кришечка розкручується, засіб можна дістати через невеличкий отвір, який дозовано набирається на шкіру.

Текстура надзвичайно легка та ніжна, як водяниста емульсія, вона абсолютно не відчувається на шкірі, дуже швидко розподіляється та поглинається. Аромат солодкий та косметичний, нагадує взбиті вершки 🤤 Сам продукт прозорий, хоча спочатку може здатись жовтим, але ні, це все малесенькі блискітки 😱

Фініш лишається розкішний: шкіра зволожена, м'яка та гладенька. Блискітки маленькі, і їх багато, тому виглядає дуже натурально, ніби від природи шкіра має таке сяйво ✨ Також спостерігаю невеличкий тонуючий ефект, бо візуально через мерехтіння шкіра стає рівномірніша. Незважаючи, що я досить світла, продукт виглядає дуже доречно.

Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Coco-Caprylate, Mica, Titanium Dioxide, Iron Oxide, Caprylic/Capric Triglyceride, Glyceryl Stearate, Sodium Olivoyl Glutamate, Squalane, Sorbitan Caprylate, Propanediol, Benzoic Acid, Tocopheryl Acetate, Xanthan Gum, Aniba Rosaeodora Wood Oil.

Компоненти тут всі безпечні, продукт крім естетичного, має і доглядовий фактор. Засіб на основі цетеарилового спирту та гліцерину, який дає це легке зволоження шкіри та тримає його баланс. Золотистом мерехтінням тут вииступають слюди - це мінерали, перламутровий пігмент, які мають безпечну дію на шкіру. Також в засобі є фізичний УФ фільтр діоксид титану, що ще й захистить від сонця.

З доглядових складників є сквалан, який відновлює шкіру, утримує вологу в ній та надає регенерацію. Вітамін Е має вітамінну активність, він забезпечує значні антиоксидантні переваги для шкіри, підвищує пружність та еластичність. Ефірна олія рожевого дерева надає тонізувальні та заспокійливі властивості, саме вона надає цей приємний солодкий аромат.

Молочко Lunnitsa з шимером не тільки надасть шкірі ідеальне, вишукане та розкішне сяйво ззовні, а й забезпечить шкіру зсередини корисними мікроелементами, зволожить та згладить всі нерівності. Засіб можна використовувати щодня, бо сяйво надзвичайно делікатне і буде доречне на будь-якій події. В бренду є ще два інших відтінки (Pearl, Bronze), тому підійде кожній.