Компліментарний шимер від Lunnitsa
Молочко для тіла з шимером "Gold" ✨
- Догляд буває сяючим✨ Lunnitsa про це попіклувалась ! Адже золота баночка, про яку я зараз розповім не лише дарує сяйво , а й містить у складі круті компоненти , котрі зволожують та заспокоюють шкіру , мають антиоксидантні властивості , а також забезпечують пружність та еластичність шкіри ✨
Коротко про нього ✨
Флакончик містить 100мл мерехтливого молочка. Він стильний і прозорий, а позаду знаходиться вся необхідна інформація !
Дозатор надійний і ним легко регулювати необхідну кількість засобу ✨
Саме молочко легеньке , рідке і швиденько поглинається, не залишаючи за собою масної плівки.
Аромат надзвичайно звабливий 🤤 Це щось ніжне і солодке , прям вау !
Безпосередньо блискітки дрібненькі і делікатні до шкіри . Вони бережно лягають , не викликаючи подразнень✨
Мої враження 🕊
Я захоплююсь українськими виробниками і Lunnitsa у цьому списку ! Це молочко - справній літній помічник бездоганного вигляду ! Я обожнюю , як моя шкіра з ним сяє і виглядає неперевершено та звабливо💃🏻 Але все ж таки найголовнішим для мене є відчуття ! І з цим шимером я почуваю себе комфортно✨ Ще й до того, шкіра з воложена і насичена вітаміном Е ! Це дійсно крутий продукт , який заслуговує місця у твоїй сумочці 😉
Коментарі (0)