Beautiful land💞

Розчин для контактних лінз із цитратом, 100 мл

Розчин для контактних лінз із цитратом, 100 мл

"Розчин для лінз з активними хімічними інгредієнтами, що сприяють ефективному видаленню білкових відкладень... Дуже цікаво, чи дійсно це працює, чи це лише маркетинговий хід?"

Пляшка циліндричної форми з кришкою міцного пластику.

Основний колір пляшки – білий.

Об'єм – 100 мл.

Кришка має форму крапельниці, яка зручно відкручується для дозування рідини.

У комплекті з пляшкою на останньому зображенні присутній білий контейнер для контактних лінз, що додає зручності у використанні продукту, а також інструкція.

Дизайн упакування простий і функціональний, з чіткими і легко читабельними текстами, створює відчуття професіоналізму та надійності, роблячи продукт зручним для використання під час подорожей або щоденного застосування.

Консистенція у неї як звичайної водички прозорого кольору, без запаху.

Склад

Загальна оцінка розчин містить ефективні компоненти для очищення, зволоження і дезінфекції м'яких контактних лінз, забезпечуючи комфорт і безпеку при їх носінні.

Застосування

Рекомендації для використання розчину:

- призначений для використання під час очищення гідрогелевих лінз традиційної заміни користувачам з нормальними очима.

- для носіїв контактних лінз, які використовують багатофункціональний розчин для очищення звичайних контактних лінз додатково рекомендується ферментне очищення.

Щодо дії.

Делікатно очищають лінзи від забруднення, надають зволоження та непогано дезінфікують. Добре взаємодіють з різними лінзами, різниї брендів та носки по часу. Але, чесно кажучи, я не помітила ніякої різниці з тими, якими користувалася раніше, лише можу додати, що немає побічних реакцій.

Думаю, якщо він універсальний це вже плюс, і через це можна спокійно брати.

Отже, це все, дякую вам за увагу🥰