Живильний крем для рук AVON з авока до
Ідеальне поєднання неперевершеного аромату та глибокого живлення.
Вітаю!
Сьогодні хочу порадити вам креми для рук від Avon і окремо поем д екстрактом авокадо 🥑 Вперше я замовила цей крем до рук ще взимку 2021-го, тоді він мені надзвичайно сподобався, але я все не повторювала покупку, бо у avon надзвичайно великий асортимент кремів для рук і всі мають класні віддушки.
Не встигну я спробувати весь асортимент, як AVON випускає нові серії доглядових продуктів у серії CARE. Цей крем теж колись був новинкою, але був таким якісним, живильним і ароматним, що став вже класикою в своєму сегменті, наряду з какао і кокосом.
Зараз я використовую цей крем вночі та іноді вдень. Він вбирається в шкіру десь за 5-6 хвилин, тож треба трішки почекати, добре її зволожує і залишає на довгий час відчуття зволоження і приємний аромат, ніби гарний пудровий парфум. Оформлення тюбику естетичне, гарне, вміру яскраве.
Час від часу замовляю одразу різних 2-3 креми Ейвон і тестую їх на собі. Тож можу зробити висновок, що за живильністю це 8-з-10, адже серія CARE має і більш "зимові" варіанти - "силіконові рукавички", "СОС", крем для рук з екстрактом какао чи кокоса, чи крем з гліцерином. Але його основна фішка - це яскрава серія з цікавим екстрактом та чудовим запахом. Тож за ароматом це 10-з-10, за ціною теж 10-з-10.
Рекомендую спробувати!
Коментарі (0)