Spodobaieva Maryna

Миш’як для полички

Миш’як для полички
Миш’як для полички

В мене є одне слабе місце, це аромати. Як би я не писала собі «цей місяць нічого не купуємо з цієї категорії». Але тут в мене не вийшло, я так на нього довго дивилася, вже навіть почала про нього розповідати. Мені імпонує бренд, я в захваті від пакування, дуже багато цікавих ароматів, але тут я побачила мигдаль. І як кажуть «Приїхали», бо мигдаль я просто обожнюю, куди ж звісно без ігор розуму. Тож під впливом самообману чи депресивного настрою, радую себе.

Далі була куча смішних історій пов’язаних з назвою аромату. Одна з перших:

- Поїхали на Нову Пошту, миш’як приїхав.

- Кого ти збираєшся травити?

- Пам’ятаєш, я тобі розповідала за аромат, що хочу купити.

- Так би сказала, людей.

Плюс, мене люблять питати «Що за аромат?». Ох, я хочу побачити реакцію на відповідь «Миш’як». Навіть від цих думок, стає вже смішно.

Звісно було б цікавіше, якщо б вони назвали його «Ціанід калію» бо водний розчин дійсно пахне гірким мигдалем. Але й ця назва дуже чіпляє.

Тепер повертаємось до аромату, пакування тут просто неймовірне, дійсно виглядає, як пляшечка з отрутою. Що тут розповідати, краще покажу на фото.

Миш’як для полички
Миш’як для полички
Миш’як для полички
Миш’як для полички
Миш’як для полички
Миш’як для полички
Миш’як для полички

А от піраміда аромату на сайті вказана не вірно. Тож…

Початкові ноти: Кориця, Кокос, Отрута (мигдаль);

Ноти серця: Орхідея, Тютюновий лист, Іланг-іланг;

Кінцеві ноти: Боби тонка, Мирра, Пачулі.

Елементи аромату виглядають досить важко, але сам аромат звучить досить легко, як на мене. На шкірі спочатку здавався лінійним і простим, але все виявилось досить не погано збалансовано. Цукерково-солодка вишуканість. На щастя нічого нудного, бо спочатку переживала за контраст отрути та кокосу.

Що не очікувано було для мого носу. Як круто кокос поєднується з корицею, дуже унікальне поєднання, ніколи б не подумала. Старт тут різкуватий, глибокий, холодний отруйний запах на моїй шкірі, кориця тут додає теплий пряний елемент, вона тут схоже звучить, як і в ароматі Kilian Angel’s Share.

Ноти кокоса, тютюну та орхідеї разом із солодкістю мирри створюють м’який і дуже глибокий цукерковий аромат.

Боби тонка тут чудово поєднуються нотою тютюнового листя, підсилюючи глибину горіхового (мигдального) аромату навіть в кінцевих нотах.

Коли кокос трохи слабшає, центральне місце займає лист тютюну, який разом із пряними пачулі створює алкогольний ефект віскі та сіна, не знаю чому, але так відчувається. Іланг-іланг тут тихий, враховуючи насичену есенцію тютюну. Але він дуже круто підсилює ​солодкість орхідеї. Коротко кокосово-орхідейно-тютюновий аромат є серцевиною.

Кінцеві ноти то кохання, тонка тут надає відчуття прохолоди і чудово поєднується з отруйною нотою та теплотою кориці. Мирро додає аромату солодкості і підсилює бальзамічний відтінок, надає аромату східності. Пачулі тут навпаки посилює гіркоту мигдалю, додаючи вологої трав’янистості та трішки землі.

Звісно це зима, осінь, тож аромат відправляється на поличку, радувати моє око.

Всім дякую за увагу💜