Нові покупки: мої кос метичні відкриття
Привіт, дорогі дівчатка! 🌸 Сьогодні я хочу поділитися з вами радістю від своїх нових косметичних покупок. В цьому пості я просто покажу вам свої новинки, а детальний огляд кожного продукту зроблю найближчим часом, коли їх протестую.
Мрії збуваються: нові аромати і засоби
Почну з парфумованої води, яку я хотіла вже майже рік. Jeanne Arthes BOUM VANILLE POMME D'AMOUR – це справжня знахідка. Ці парфуми просто чудові: солодкі, ванільні, фруктові та, що найголовніше, дуже бюджетні. Нарешті вони з'явились в «Єві» біля мого дому, і я не змогла встояти перед їх чарівним ароматом. 🍎
Наступний продукт – Зволожувальний бальзам для губ Mermade What A Melon SPF 6. Мала багато бальзамів цього бренду, але з кавуновим ароматом у мене ще не було. Він дуже смачно пахне та має приємний смак. Сподіваюсь що цей бальзам стане порятунком для губ влітку. 🍉
Ще один цікавий продукт – Сухий шампунь Batiste Dry Shampoo Floral and Flirty Blush. Ніколи раніше не користувалась сухими шампунями, тому вирішила спробувати. Цей шампунь має дуже приємний аромат і, сподіваюсь, стане моїм незамінним помічником у догляді за волоссям. 🌺
Далі – lovit lip tint wow. Цей тінт вже спробували всі, він був дуже популярним в TikTok. Побачила я його тільки зараз і вирішила спробувати. Спочатку він дуже яскравий, а через деякий час утворюється плівочка, яку можна віддерти, і залишається красивий ніжний колір, який має довго триматись. Чекайте на мій детальний огляд після тестування! 💄
Останній продукт – LCF Now Тверді парфуми. Ніколи раніше не користувалась твердими парфумами, але давно хотіла спробувати. Саме ці мені порекомендувала подруга. Вони доволі бюджетні та смачно пахнуть. Є дуже багато різних ароматів, але я обрала зелені – квіткові та східні, доволі розкішні. 🌹
Ці новинки вже чекають на своє тестування, і я з нетерпінням чекаю, щоб поділитися з вами своїми враженнями. Найближчим часом очікуйте на детальний огляд кожного продукту. ✨
Будьте красивими та впевненими в собі!
Xoxo💋
Коментарі (0)