Ірина_make& healthy

Зубна паста з натуральних інгредієнтів від Himalaya

Зубна паста з натуральних інгредієнтів від Himalaya

Хочу поділитися враженнями від нової зубної пасти. Мені уже набридли ці стандартні зубні пасти від Colgate чи Lacalut. Тому кожного разу стараюсь пробувати щось нове.
Цього разу мене зацікавила паста Himalaya Herbals Mint Fresh Herbal Toothpaste . Я звернула на неї увагу через натуральні інгредієнти. Також виробник на ринку з 1930 року. Це також мене переконало спробувати. Серед позицій були різні варіанти, проте я вирішила взяти з мятою Mint Fresh. Люблю коли зубна паста залишає м'ятний подих.
Відкривши упаковку я одразу подумала, що моя покупка була помилкою. Запах був дуже сильним, мятним, ментоловим, дуже різким. Я одразу подумала, що на смак буде жах. Колір яскраво зелений.

Проте при чищенні усі мої припущення розвіялись. Коли паста починає пінитись, відчувається приємний аромат м'яти , не надто насиченим. Паста гарно очищає, не пече, освіжає подих. З однієї сторони мене приємно здивувати усі натуральні інгредієнти в складі. Проте з іншої, у мене постало питання, що у складі зовсім немає фтору. А стоматологи рекомендують використовувати зубні пасти з фтором. Тому краще все таки проконсультуватись з стоматологом. Ніби й добре, що усе натуральне, але чи захистять ці інгредієнти від карієсу. Може хтось підкаже?

19 липня, 2024
Ірина_make& healthy
19 липня, 2024