krutoguuz

СКРАБУВАННЯ - ЦЕ НЕВІД'ЄМНА ЧАСТИНА МОГО ДОГЛЯДУ ЗА ТІЛОМ

СКРАБУВАННЯ - ЦЕ НЕВІД'ЄМНА ЧАСТИНА МОГО ДОГЛЯДУ ЗА ТІЛОМ
СКРАБУВАННЯ - ЦЕ НЕВІД'ЄМНА ЧАСТИНА МОГО ДОГЛЯДУ ЗА ТІЛОМ

Про зволоження від цього бренду я вам вже розповідала https://club.makeup.com.ua/post/39265/ . Я так сильно була під враженнями від крем-суфле, ще після дописів дівчат про ці скраби не змогла втриматися від покупки. Чому я обрала цей аромат, а не свій улюблений манго?

Насправді, я ще до кінця сама не розумію, але мені здається, бо він якийсь не звичний. І до кінця не зрозуміло чим же ж пахнем та гуава?

Скраб для тіла містить кристали цукру, які допомагають делікатно відлущувати ороговілі клітини шкіри. При контакті з водою засіб утворює ніжну піну. Формула скрабу збагачена екстрактом гуави, який допомагає у оновленні епідермісу, а олія м'яти перцевої забезпечує підтримання водного балансу. Регулярне використання засобу сприяє підтримці тонусу шкіри

Аромат:

М'яту я взгалі не відчуваю, але відчувається приторна солодкість гуави. Мама сказала, що так раніше пахли всі помади, а я так і не змогла провести аналогію, що нагадує мені цей аромат. На тілі він відчувається легко, але для мене він занадто приторний під час нанесення.

Склад у заcобу досить простий:

Sucrose, Glycerin, Sodium Cocoyl Isethionate, Parfum (Fragrance), Propylene Glycol, Aqua (Water), Psidium Guajava (Guava) Fruit Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Sodium Benzoate, CI 16255, Benzyl Benzoate.

СКРАБУВАННЯ - ЦЕ НЕВІД'ЄМНА ЧАСТИНА МОГО ДОГЛЯДУ ЗА ТІЛОМ

Я наносила засіб на вологу шкіру масажними рухами до утворення піни, а після просто закінчення просто змивала водою.

Завдяки утовренню піни від м'якенький та не подразнює шкіру. Змивається легко, а після змивання утоврюється приємне відчуття зволоження на шкірі.

По використанню досить економний, а я люблю використовувати на все тіло.

За цю ціну цілком достойний продукт, який вартий уваги)

Знайомі з цими скрабами?