Yuliya Shevchenko

Подарунок від LN Pro

Подарунок від LN Pro

Цей набір я виграла в одному з конкурсів в сторі в інстаграм. Після відповідей на парочку питань я очікувала невеликий подарунок типу блиску для губ, адже переможниць було багато, та і сам подарунок ніде не оговорювався конкретно. Яке ж було моє здивування, коли я отримала класний повноцінний набір для макіяжу 🔥 Якщо чесно, я менше продуктів використовую в щоденному макіяжі😅 Тож давайте відкриємо разом?

По-перше скажу за лозунг і упакування. «Себе я люблю більше» - це дуже круто! Одразу відгукнулося в душі, нагадало про самоцінність і викликало думку «отакою я і хочу бути». А цей червоний пакетик і папір для наповнення створили атмосферу свята і виглядали дійсно круто. Я вважаю, що заморочитися там, де не сильно то і треба, то про рівень компанії. В цьому випадку LN Pro мене вразили ще з моменту знайомства.

А тепер по продуктам:

  1. Кремовий хайлайтер - така краса, що я одразу закохалась! Текстура мусу, прохолодна на дотик, з мʼяким делікатним сяйвом - від цього продукту я одразу отримала естетичне задоволення.
  2. Фіксуюча пудра, яка матує - прозора пудра в лаконічному оформленні. Спонжик є, але, думаю, значно зручніше буде наносити пензликом.
  3. Олія-бальзам для губ, про яку я чула від усіх блогерів - для цього бренду це знаковий продукт. Дуже зраділа, побачивши такий бестселер і одразу затестила. Перше враження добре - вологий блиск на губах, зручний аплікатор, не розтікається, в міру липкий.
  4. Фіксуючий гель для брів з файберами це ще один продукт, яким я радо буду користуватися в повсякденному житті. Люблю саме цей тип гелів, бо він з кольором (а в мене дуже світлі брови) і з мікро-волосинками, які додають густини (цього мені дуже не вистачає).
  5. Туш для обʼєму вій з силіконовою щіточкою також з радістю спробую, бо дуже рада, що в неї така звичайна будова щіточки, без непотрібних фішок, саме так я і люблю.
  6. Стійкі тіні-тінт, як на мене, цікавенький продукт, адже саме слово тінт передбачає дещо водянисту текстуру (так і є) та стійкий результат (це ми подивимось). Тільки мені показалось, що на руці покриття плямить, але це було мега швидке нанесення, тому це питання ще потребує перевірки.

На більшість продуктів я робила свотчі, нюхала їх і роздивлялась, тепер буду тестувати в повсякденному макіяжі.

В цілому, дуже класний подарунок і його оформлення!

Подарунок від LN Pro
Подарунок від LN Pro
Подарунок від LN Pro
Подарунок від LN Pro
Подарунок від LN Pro
Подарунок від LN Pro
Подарунок від LN Pro